• Tebrikler Kırklarelispor
  • Tebrikler Kırklarelispor
  • Tebrikler Kırklarelispor
Kırklareli

Tebrikler Kırklarelispor

  • 21 Ocak 2020
  • 1950 Kez Okundu

TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor, 1-1’in rövanşında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.


TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor, 1-1’in rövanşında Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalarak Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi. GMG Kırklarelispor, Ankaragücü ve Gaziantep FK takımlarından sonra bir başka Süper Lig takımını da kupadan elemiş oldu.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1-1'in rövanşında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalan TFF 2. Lig ekibi GMG Kırklarelispor, kupada adını çeyrek finale yazdırdı. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın 65. dakikasında Medipol Başakşehir'de Demba Ba, altıpas üzerinde kaleciden dönen topu filelere gönderdi. Maçın hakemi Koray Gençerler, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona ererken, GMG Kırklarelispor kupada çeyrek finale yükseldi.
Bu arada karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıvan, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu ile bazı protokol üyeleri de tribünden takip etti.