• Çorlu Çarşı Platformunun En Büyük Projesi Gerçekleşiyor
  • Çorlu Çarşı Platformunun En Büyük Projesi Gerçekleşiyor
  • Çorlu Çarşı Platformunun En Büyük Projesi Gerçekleşiyor
Çorlu Güncel

Çorlu Çarşı Platformunun En Büyük Projesi Gerçekleşiyor

  • 20 Ocak 2020
  • 2120 Kez Okundu

Çorlu Çarşı Platformu’nun en büyük projelerinden biri olan buz pisti çalışmaları Çorlu Cumhuriyet Meydanı’nda başladı.


Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile bir araya gelen Çorlu Çarşı Platformu Albayrak’tan çalışmalarla ilgili kaynak sözü almıştı. Yılbaşına yetişmeyen buz pisti çalışmaları Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. 
ÇARŞININ HAREKETLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ 
Konuyla ilgili gazetemize konuşan Çorlu Çarşı Platformu Sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, buz pisti fikrinin ilk olarak İzzet Volkan’dan çıktığını ifade etti. Erdurur, “Buz pisti projesi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İzzet Volkan’ın dillendirdiği bir projedir. Onun payını es geçemeyiz, sonra biz çok tuttuk bu projeyi arkasında durduk. Çünkü Çorlu’da olmayan bir şey hem iyi bir spor hem Avrupayi bir spor, beden gelişimine faydalı bir spor, en önemlisi hiç olmayan bir şey. Diğer sporlara göre alt yapısı biraz pahalı bir spor, bir yerden başlamak gerekiyor, çarşımıza hareketlilik katacağını düşünüyoruz. Çorlu için enteresan bir aktivite olacak” dedi.  
ÇARŞI PLATFORMUNUN EN BÜYÜK PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR, MUTLUYUZ 
Konuşmasını sürdüren Çorlu Çarşı Platformu Sözcüsü Cem Mustafa Erdurur, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un desteği çok fazla oldu. Katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu projeyi ilk söylediğimiz zaman Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak hiç sorun değil parası hazır dedi. Yılbaşına yetişecekti aksilikler oldu, şimdi öğrencilerin yarıyıl tatiline denk geldi. Güzel bir proje olacak. Çarşı platformu olarak bizim ilk büyük aktivitemiz olacak. Çarşı akıl almaz derecede durgun, bu projeyle birlikte hareketleneceğini düşünüyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN