• 60 Öğrenciye Burs Veriyoruz
Çorlu Güncel

60 Öğrenciye Burs Veriyoruz

  • 18 Ocak 2020
  • 851 Kez Okundu

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çorlu Şubesi 2020 yılında lise ve üniversiteli öğrenciler olmak üzere 60 öğrenciye burs veriyor.


Burs vermek için sponsorlar yapan, bağışçılar bulan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çorlu Şubesi bunun yanı sıra her ayın ikinci Salı günü öğrenci burslarına destek olmak için kahvaltı düzenliyor. Çorlu Belediyesi’nin 5’inci katında düzenlenen kahvaltıya gelen misafirler böyle bir amaç için gelmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Aynı zamanda burs verilen öğrencilerinde katıldığı kahvaltıda hem güzel bir amaca hizmet ediliyor hem de beraber vakit geçiriliyor. 
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çorlu Şubesi Dernek Başkanı Ayşe Selma Taner yaptığı açıklamada: “Her ayın ikinci Salı günü geleneksel hale getirdiğimiz kahvaltımız var. Bu kahvaltıyla birlikte öğrencilerimize burs sağlıyoruz. Üniversite lise’de okuyan gençlerimize burs veriyoruz. 2020 yılında 60’a yakın burs verdiğimiz öğrencimiz var. Bunlara sponsorlarımız, bağışçılarımız sayesinde, böyle etkinlikler sayesinde burs veriyoruz. Ayda bir yapıyoruz. Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı olan çağdaş bireyler yetiştirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN