• “Ergene Belediyesi İcra Bataklığına Sürüklendi”
Ergene

“Ergene Belediyesi İcra Bataklığına Sürüklendi”

  • 14 Ocak 2020
  • 1387 Kez Okundu

AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca yaptığı açıklamada, “sayın başkan ve yönetimi sonunda belediyeyi icra bataklığına sürüklemiş bulunmaktadır” dedi.

 

Ergene Belediyesiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, Rasim Yüksel ve yönetiminin belediyeyi icra bataklığına sürüklediğini söyledi.  Cem Karaca Rasim Yüksel’i eleştirerek, “Yıllarca ilçeye bir çivi çakmayan ancak ne hikmetse Cumhuriyet tarihinin hizmetini yaptığını iddia ediyor” dedi. 

Konuşmasını sürdüren AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, “2014 yılından bu yana Ergeneyi yöneten sayın başkan ve yönetimi sonunda belediyeyi icra bataklığına da sürüklemiş bulunmaktadır. Yıllarca ilçemize bir çivi çakmayan ancak ne hikmetse Cumhuriyet tarihinin hizmetini yaptığını iddia eden başkan ve yönetimi haklarını ödemedikleri çalışanları tarafından icraya verildi. Konser ve yurtdışı gezilerine milyonlar harcayan belediye yönetimimiz isçisinin parasını ödememektedir. Senelerdir Ergeneyi ve Ergenelileri cezalandıran bu yönetim anlayışını Ergene halkının takdirine sunuyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN