• Ceylan, Abd'yi Sert Sözlerle Eleştirdi
Çorlu Güncel

Ceylan, Abd'yi Sert Sözlerle Eleştirdi

  • 13 Aralık 2019
  • 877 Kez Okundu

ABD’nin sözde Ermeni Soykırımıyla ilgili yasa tasarısını kabul etmesini eleştiren Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Amerika’ya sert sözler söyledi.


ABD MAZLUM MİLLETLERİN KANINI EMİYOR 
ABD’nin sözde Ermeni Soykırım yasa tasarısını kabul etmesini sert sözlerle eleştiren Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, “Resmi devlet politikası soykırım olan 250 yıllık tarihi yüzkarası olaylarla dolu olan ABD’nin zulüm ve soykırımları saymakla bitmez Amerika Birleşik Devletleri demek; uygarlıkların ve kültürlerin yıkımını demektir. Mazlumların kanlarını emerek sömüren bu devlet, “demokrasi, insan hakları ve özgürlük” vaatleriyle kendi zihniyetini, sömürü düzenini, politikasını sürdürmeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri tarihi demek;  gerçek anlamıyla işgallerin, savaşların, soykırımların, işkencelerin, haksızlıkların, kan ve gözyaşının tarihi demektir” dedi. 
ORTADOĞU’DA MİLYONLARCA İNSANI KATLETTİLER 
Konuşmasını sürdüren İsmail Ceylan, “ Dolayısıyla milyonlarca Kızıldereliyi katlederek başladıkları akabinde milyonlarca zenci köle ile devam eden ve günümüzde özellikle Ortadoğu ve İslam ülkelerinde milyonlarca insanı katleden ABD bugün sözde Ermeni Soykırım yasa tasarısını kabul etmekle aslında kendini tarif etmiştir. Kastettikleri ancak ve ancak kendileridir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN