• İkinci El Araçlarda, Birinci Tercih
  • İkinci El Araçlarda, Birinci Tercih
  • İkinci El Araçlarda, Birinci Tercih
Çorlu Güncel

İkinci El Araçlarda, Birinci Tercih

  • 21 Kasım 2019
  • 936 Kez Okundu

İkinci el araçlara rağbetin arttığı şu günlerde Opel İnan Car, ikinci el araçlarda birinci tercih oluyor.



İKİNCİ EL PİSAYALARI SON GÜNLERDE HAREKETLİ 
Opel İnan Car ikinci el satış yetkilileri yaptığı açıklamada ikinci el araç piyasasının hareketlendiğini ifade ederek: “2’inci el piyasası son günlerde hareketli, sıfır araçlarının fiyatlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araçlara rağbet yüksek. Özellikle son zamanlarda daha da fazla rağbet var çünkü makas çok açıldı, sıfır araçla 2’inci el araç arasında ciddi rakamlar oynuyor. Dolayısıyla insanlar tercihlerini 2’inci el araçlar için kullanıyorlar” dedi.
“MÜŞTERİLERİMİZ BİZLERE GÜVENİYOR”
“2’inci el araç satışını biz Opel İnan Car firması olarak 10 yıldır yapıyoruz” diyen satış yetkilileri: “Ekspertiz raporlu ve kilometre garantili araç satıyoruz, ekspertiz raporlu ve kilometre garantili olmayan aracımız yok. Müşterimize bu konuda garanti veriyoruz. Aynı zamanda şirket olarak alım garantili araç satıyoruz. Bir müşteri Opel İnan Car’dan araç aldığı zaman 5-6 ay sonra tekrar aracı getirdiğinde belli bir ücret karşılığında tekrar geri alabiliyoruz aracı bu da tabi insanlara güven veriyor” dedi.  
FAİZ ORANLARI 1.19’A DÜŞTÜ 
“Pazarın daha da büyümesini bekliyoruz, yeni yıldan sonra sıfır araçlarda fiyatların artmasıyla ikinci el araçlara rağbet daha da artacaktır” ifadelerini kullanan satış yetkilileri, “Sıfır araçlarda yılbaşından sonra yüzde 3-4 oranında bir artış olur. Faiz oranlarında düşüşler yaşanıyor. Faizler 1.60-1.70’lerden şu anda 1,19’lara kadar indi. 10 yaşa kadar garanti verebiliyoruz, vadeler 60 aya kadar çıkıyor. Nakit araç alımı gerçekleştiriyoruz, müşteri ben aracımı satmak istiyorum dediği zaman ekspertizini yaparak ona biz fiyat verebiliyoruz. Müşterilerimiz rahatlıkla araçlarını bizlere bırakabilirle” dedi.
İMDAT ŞAHİN