• 1. Süleymanpaşa Mtb Cup Düzenledi
  • 1. Süleymanpaşa Mtb Cup Düzenledi
Tekirdağ

1. Süleymanpaşa Mtb Cup Düzenledi

  • 20 Kasım 2019
  • 2106 Kez Okundu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Bisiklet İl temsilciliğinin ortaklaşa düzenlemeye başladığı 1. Süleymanpaşa MTB Cup 2019 Süleymanpaşa Mtb (Dağ Bisikleti) parkurunda düzenlendi.


Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Bisiklet İl Temsilciğinin ortaklaşa düzenlenen Süleymanpaşa MTB Cup 120 sporcunun katılımı ile başladı. Yarışın Startını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel verdi. Açılış konuşmasında sporculara başarı dileklerini sunan Yüksel yarışın kazasız belasız bitirmenizi temenni ediyorum Tekirdağ Bisiklet il Temsilcimiz Yavuz Limona teşekkür ediyorum dedi. Yarış Cross - Country - XCO formatında düzenlendi, yarış Junior Erkek - Elit Erkek - Master A Erkek - Master B Erkek – Kadınlar kategorileri olarak start aldı. Yarışa Çorlu’lu Bisiklet Sporcuları Damgasını Vurdu. Her kategoride En az 1 Basamakta yerini alan Çorlu’lu sporcular destek verildiğinde neler yapabileceklerini göstermiş oldular.  Junior Erkekler Kategorisinde 3. olan Himmet Ören, Çorlu Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları adına yarışa katılan kadınlar kategorisinde 2. Arzu Ediz, Master A Erkek Kategorisinde 2. Olan İlhan Gün 3. Serhat Altay Çorlu’yu temsil ederek başarılı şekilde yarışı tamamlamışlardır. Yarış sonrası kategorilerinde başarılı olan ilk 3 sporcuya kupa madalya ve çeşitli hediyeler taktim edilmiştir. Tekirdağ Bisiklet il Temsilcisi aynı zamanda Limon Bike sahibi Yavuz Limon, buraya gelip bizlerle olan yarışta ter döken tüm pedal dostlarına görevli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız sizler olmasanız bu yarış düzenlenemezdi bizlere destek her daim destek veren Cüneyt Yüksel Başkanımıza, bizlerin taleplerini hiç bir zaman geri çevirmediği ve her daim yanımızda olduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi. 
Demir Pedal Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Serhat Altay, Tekirdağ’ımız da böyle bir yarışın düzenlenmedi biz bisiklet severler için çok önemli, burada emeği gecen Belediye Başkanımız Cüneyt Yüksel’e Tekirdağ İl Temsilcimiz Yavuz Limon’a teşekkür ederiz bu güzel organizasyonun inşallah 2. ve daha niceleri düzenlenmesini temenni ediyorum ve Tekirdağ’a böyle bir parkur kazandırdıkları içinde ayriyeten teşekkürü hakediyorlar.  6 kategoride dereceye girenlere ödülleri verildi.