• Engellilerin Bir Engeli Ortadan Kalktı
  • Engellilerin Bir Engeli Ortadan Kalktı
Çorlu Güncel

Engellilerin Bir Engeli Ortadan Kalktı

  • 12 Kasım 2019
  • 791 Kez Okundu

Avrupa Yakası Gazetesi olarak “Her şeye para var engellilere yok” başlığıyla gündeme taşıdığımız engelli rampası sonunda yapıldı.


Çorlu Belediye Binası’nın arka kısmında bulunan otoparktaki engelli rampası aylardır yapılmayı bekliyordu. Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nin bulunduğu dernek merkezine çıkan engelli rampasının zemini içler acısı durumdaydı. Avrupa Yakası Gazetesi olarak konuyu gündeme taşıdıktan sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri harekete geçerek engelli rampasının zemininin tadilatını yaparak engellilerin önündeki engeli kaldırdı. Avrupa Yakası gazetesi olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nin dernek merkezine çıkan rampanın takipçisi olduk. Engelli rampasının durumunu haber yaparak gündeme taşıdık. 
AVRUPA YAKASI GAZETESİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven’de rampanın yapılmasıyla ilgili gazetemize konuşarak: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Engelli rampasını yapıp engellilerin önündeki engeli kaldırdığı için. Özellikle Avrupa Yakası Gazetesi olarak sizlere çok teşekkür ediyorum, konunun takipçisi oldunuz. Umarız burada gösterilen hassasiyet engellilerin diğer yaşam alanlarıyla ilgili de gösterilir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN