• Binanın Güvenliğini Alın, Korkuyoruz!!!
  • Binanın Güvenliğini Alın, Korkuyoruz!!!
  • Binanın Güvenliğini Alın, Korkuyoruz!!!
  • Binanın Güvenliğini Alın, Korkuyoruz!!!
  • Binanın Güvenliğini Alın, Korkuyoruz!!!
Çorlu Güncel

Binanın Güvenliğini Alın, Korkuyoruz!!!

  • 05 Kasım 2019
  • 856 Kez Okundu

Çorlu’da Kumyol Caddesi üzerinde bulunan boş binanın madde bağımlılarının yatağı haline gelmesine cadde üzerindeki esnaf tepki gösterdi.


Çorlu’da Kumyol Caddesi otogar civarında bulunan ve uzun yıllardır boş duran binanın bodrum katın da uyuşturucu kullanan madde bağımlıları her gün binaya girip çıkıyor. Onlarca madde bağımlısının binaya girdiğini söyleyen esnaf yetkililerden binanın güvenliğini almasını istedi. 
KAPISI VARDI ÇEKÇEKÇİLER ÇALDI 
Binanın kapısının çekçekçiler tarafından çalındığını ifade eden esnaf; “Bu bina uzun yıllardır boş duruyor. Daha önce sağ tarafta büyük penceresi vardı, onu kırdılar demirlerini aldılar, ardından tuğlayla orası kapatıldı. Bodruma inen kapı vardı onu da çekçekçiler söküp çaldılar. Son 3 aydır girip çıkan madde bağımlısının sayısı belli değil. Onlarca bağımlı içeri girip uyuşturucu kullanıp dışarı çıkıyor” dedi. 
GİRİP ÇIKANLARIN SAYISI BELLİ DEĞİL 
Uyuşturucu kullanmak için binaya girenlerin sayısının belli olmadığını söyleyen esnaf tedirgin olduklarını ifade ederek: “Gün boyunca binaya girenlerin sayısı belli değil, her saat mutlaka oraya girip çıkanları görüyoruz.  Son 3 aydır binanın durumu bu şekilde belediyeye konuyu iletiyoruz, onlarda bir şey yapmıyor. Yetkililerin binayla ilgilenmelerini ve binanın kapatılmasını istiyoruz” dedi. 
GENÇ KIZLAR DA GİRİP UYUŞTURUCU KULLANIYOR 
Binanın bodrum katına genellikle gençlerin girip uyuşturucu kullandığını söyleyen esnaflar, “Özellikle genç kızları görüyoruz” dedi. Esnaf, “Gün içinde gençlerin binaya girip uyuşturucu kullanmalarını görüyoruz üzülüyoruz. Genç kızlarda içeri giriyor, daha lise düzeyindeki 16-17 yaşındaki çocuklar. Gençliğin zehirlenmesini istemiyoruz” dedi. 
GİRİŞ KAPATILSIN 
Bodrum katına girişin kapatılmasını isteyen esnaf, yetkilileri göreve çağırarak: “Binanın şu anda tek girişi var, bu girişin kapatılmasını istiyoruz. Bodrum katına giriş önlenirse bir daha buraya girip çıkamazlar, girmedikleri zaman bizlerde rahat bir nefes alırız. Madde alıp çıktıklarında zombiye dönüşüyorlar, esnaf olarak korkuyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN