• “Ben Değil Biz Olmak İçin Yola Çıktık”
  • “Ben Değil Biz Olmak İçin Yola Çıktık”
  • “Ben Değil Biz Olmak İçin Yola Çıktık”
Çorlu Güncel

“Ben Değil Biz Olmak İçin Yola Çıktık”

  • 04 Kasım 2019
  • 1450 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanlığına Nuh Nuhoğlu adaylığını açıkladı.


Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanlığı’nda yapılan basın açıklamasında adaylığını açıklayan Nuh Nuhoğlu, “Ben değil biz olmak yola çıktık” dedi. Ergene İlçe Başkanlığı’nda yapılan basın açıklamasına CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy’un yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 
AMACIMIZ ÖRGÜTÜ DAHA İYİ BİR NOKTAYA TAŞIMAK
“Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçim süreci başladı” diyen Nuh Nuhoğlu; “Bende bu süreçte adaylığımı açıklamak için sizlerle bir araya geldim” dedi. Nuhoğlu, “Bu süreçte kimse kimseyi kırmadan sürecin bitirilmesini hep beraber talep ediyoruz. Sağduyulu, kavga etmeden, bu bir bayrak yarışı anlayışıyla ayrıştırmadan bir ilçe yönetimi oluşturmak istiyoruz. Yeni bir nefes oluşturmak için yola çıktık. Bende örgütteki talepleri gördükten sonra aday olmaya karar verdim. Amacımız örgütümüzü daha iyi bir duruma getirmek, oy oranımızı artırmak birlik ve beraberliğimizi daha iyi bir duruma getirmek için adaylık sürecini başlattık. Süreç mahallelerdeki delege seçimleriyle başlayacak, ardından ilçe başkanlığı seçimi gerçekleşerek il başkanlığı seçimleri yapılacak. Ben seçim sürecinde laf atarak birilerini kötüleyerek bir yere gelmek istemiyorum, karakterime de uygun değil” dedi. 
SORUNLARIMIZ VAR BİLİYORUZ 
Sorunları bildiklerini ifade eden CHP Ergene İlçe Başkan Adayı Nuh Nuhoğlu, “Ne yapmak istiyoruz, niçin aday olduk, bunu anlatmak istiyorum, bir kere ben demekten uzak biz demeyi bilmemiz gerekiyor. Biz dersek her zaman başarı elde ederiz, örgütümüzün sıkıntıları var, ben bunları görüyorum, benim gibi başkaları da bu süreci görüyor. 2 bin üyemiz var, bu üyelerimizi etkin hale getirerek daha aktif bir ilçe başkanlığı oluşturmaya çalışacağız. İnsanların partimize inancı daha üst düzeylere çıkaracağız. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisine inanmadığı zaman, ülkesine inanmamış demektir. Bu inancımızı asla kaybetmememiz gerekiyor. Bir taraftan maddi sorunlarımız var, bununla ilgili gerekli çalışmalar yaparak bu sorunu ortadan kaldırmamız gerekiyor. Araç sıkıntımız var aracımız olması gerekiyor” dedi. 
BİZLER BELEDİYE İLE DÜŞMAN DEĞİLİZ 
“İlçe başkanı olduğum zaman, örgütümüzle birlikte çıtayı yükseltmek istiyorum” diyen Nuh Nuhoğlu, “Buradaki belediye Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu bayrağın ilelebet burada durması gerekiyor. Bizler belediye ile düşman değiliz, belediyecilikten geldiğim için belediye ilişkilerini çok daha iyi biliyorum. Halkın sorunlarını belediyeye nasıl anlatabiliriz bunun gayreti içinde olmamız gerekiyor, bunlar son derece önemli. Bugün STK’larla devlet kurumlarıyla ilişkilerimiz iyi olması gerekiyor. Basınla ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirmemiz gerekiyor. Her ay basın ile periyodik olarak buluşacağız, sorunları dile getireceğiz. Danışma kurulu toplantılarımız olacak, altı ayda bir mutlaka parti içi danışma kurulları oluşturacağız” dedi.
“ Birikimime ve Üyelerimize Güveniyorum”
“Ben bu yola çıkarken kendi bilgi birikimime ve üyelerimize güvenerek bu yola çıktım” ifadelerini kullanan CHP Ergene İlçe Başkan Adayı Nuh Nuhoğlu, “ Sizlerle beraber partimizi daha da ileriye taşıyacağım. Ben şucu bucu istemiyorum, partimizde çok büyük kırılmalar meydana geliyor. Biz bir seçim yarışındayız, her şeyin güzel bitmesini istiyoruz. Burada üyenin bakış açısı şöyle olmalı, ben Mustafa Başkana inanıyorum onun için yanındayım, ben Nuh Başkana inanıyorum o yüzden yanındayım üyeler bu şekilde hareket etmeli.   Ama lütfen başka boyutlara olayı taşımamak gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN