• Acılı Aile 9 Gündür Babalarını Arıyor
  • Acılı Aile 9 Gündür Babalarını Arıyor
Çorlu Güncel

Acılı Aile 9 Gündür Babalarını Arıyor

  • 04 Kasım 2019
  • 1316 Kez Okundu

74 yaşındaki, Alzheimer hastası Şükrü Şen, 9 gündür kayıp. Acılı aile yılmadan usanmadan babaları Şükrü Şen’i arıyor ve görenlerin kendileri ile irtibata geçmesini istiyor.


27 Ekim Pazar Günü evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Şükrü Şen hala bulunamadı. Son olarak Yeni Çiftlik Mahallesi’nde görülen Şükrü Şen, 9 gündür kayıp. Gazetemize konuşan Şükrü Şen’in oğlu Şener Şen, babasını görenlerin kendileri ile irtibata geçmesini istedi. 
9 GÜNDÜR KAYIP
74 yaşındaki Alzheimer hastası Şükrü Şen’in oğlu Şener Şen ve gelini Gülden Şen, babalarının biran önce bulunmasını istiyor. Gazetemize konuşan Şener Şen, “27 Ekim tarihinde Çorlu’daki evimizden Yeniçiftlikte ki yazlığımıza gitmek için yola çıkmış. Daha sonra bir daha haber alamadık. Çorlu’daki otogar ve belediye meydanında aradık. Alzheimer hastası 1.74 boylarında 60-70 kilo civarında. Daha önceden bir iki kere daha böyle olmuştu fakat en fazla garajlara gidiyordu orda kendisini bulabiliyorduk. Bütün emniyet güçleri şu anda arıyor” dedi. 
GÖRENLER CEP TELEFONLARIYLA FOTOĞRAFINI ÇEKMELERİNİ RİCA EDİYORUZ
Konuşmasını sürdüren Şükrü Şen’in oğlu Şener Şen, “Gördüm diye çok asılsız ihbar geliyor, bizler öncelikle telefonla fotoğrafının çekilmesini insanlardan rica ediyoruz. Çünkü çok asılsız ihbar oluyor. Bulundu diyerek afişleri sökenler oluyor bunlar doğru değil, hala aranıyor. Görenlerin emniyet güçleriyle ve bizlerle irtibata geçmesini bekliyoruz. Gören vatandaşlar 05384797079-05497171987” numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirler” dedi. 
İMDAT ŞAHİN