• Kursiyerler Kendi İş Yerini Açtı
Ergene

Kursiyerler Kendi İş Yerini Açtı

  • 23 Ekim 2019
  • 1419 Kez Okundu

Ergene Belediyesi’nin açmış olduğu Bayan Kuaförlük kursunu başarıyla tamamlayan Yeliz Koçalan Ayan ve Selma Durmuş, Velimeşe Mahallesinde ortak olarak kendi iş yerlerini açtı. Açılış kurdelesini Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel kesti.

Ergene’de kadınlara istihdam sağlayan Ergene Belediyesi iki kursiyerine daha kendi işlerini kurma imkanı sağladı. Ergene Belediyesinin düzenlemiş olduğu meslek edindirme kursunu başarıyla tamamlayan Yeliz Koçalan Ayan ve Selma Durmuş, Velimeşe Mahallesinde kendi iş yerlerinin açılışını gerçekleştirdi.
 
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Orkide isimli bayan kuaförünün açılış kurdelesini keserken, “Ergene Belediyesi olarak her zaman kadınlara destek verdik vermeye de devam diyoruz. Kadınlarımıza sağladığımız istihdam ile onları iş sahibi yaparak ev ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlıyoruz. 9 ay süren Bayan Kuaförlüğü kursunda almış olduğu eğitimler ile ustalaşmış olan ve bugün kendi iş yerlerini açan Yeliz Koçalan Ayan ve Selma Durmuş hanımefendilere yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diler işlerinde bol kazançlar dilerim” dedi.

Başkan Yüksel ayrıca meslek edindirme kurslarının Ergene’de devam edeceğini de belirtti.