• Ergene Velimeşespor Uzatmalarda Mağlup Oldu
Ergene

Ergene Velimeşespor Uzatmalarda Mağlup Oldu

  • 14 Ekim 2019
  • 1289 Kez Okundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta bulunan Ergene Velimeşespor ligin sekizinci haftasında kendi sahasında konuk ettiği Kastamonuspor 1966 takımına 3-2 mağlup oldu.


Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım unvanına sahip olan Ergene Velimeşespor hafta sonu kendi sahasında Kastamonuspor 1966 takımını konuk etti. İlk yarı konuk takımın penaltıdan attığı gol ile 1-0 sona ererken, ikinci yarıda güzel bir oyun sergileyen Ergene Velimeşespor Fatih Dilek ve Mustafa Öztürk’ün ayağından bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. Galibiyet sevincini fazla yaşayamayan temsilcimiz kendi kalesinde beraberlik golünü gördü ve skor 2-2 oldu. Müsabaka 2-2’lik skorla devam ederken orta hakem Ergene Velimeşespor oyuncusu Mert Er’i 67. Dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışına yolladı.
25 dakika rakibine karşı 10 kişi oynayan Ergene Velimeşespor galibiyet golü için rakip kale önünde etkili olmaya çalışsa da uzatma dakikalarında orta hakem ikinci kez penaltı düdüğünü çaldı ve bu penaltıyı da gole çeviren Kastamonuspor 1966 takımı sahadan 3-2 galibiyet ile ayrıldı.