• Sergi Büyük İlgi Gördü
  • Sergi Büyük İlgi Gördü
  • Sergi Büyük İlgi Gördü
Çorlu Güncel

Sergi Büyük İlgi Gördü

  • 11 Ekim 2019
  • 1008 Kez Okundu

Çorlu Kültür Sanat Derneği üyeleri ve aynı zamanda Hayal Dükkanı Atölyesinin sahipleri Zeynep Altınbay ve Damla Demirdağ Çorlu Orion Alışveriş Merkezi’ne sergi açtılar.


Sergi açılışına Çorlu Belediyesi Kültür İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı, Çorlu Kültür Sanat Derneği Başkanı Bedri Selvi ve çok sayıda sanatsever katıldı. Zeynep Altınbay ve Damla Demirdağ yaptıkları ürünleri sanatseverlerle buluşturdu. Açılıştan sonra gelen konuklar sergiyi gezdi. Sergi Pazar gününe kadar açık olacak. 
Kendi Yaptığımız Ürünleri Tanıtmak Amacıyla Sergi Açtık 
Sergiyi hazırlayan Zeynep Altınbay ve Damla Demirdağ gazetemize açıklamada bulundu. Zeynep Altındağ, “Çorlu’da el sanatları atölyemiz var, onunla ilgili kendi yaptığımız ürünleri Çorlu Orion Alışveriş Merkezi’nde açtığımız sergimizde sergiliyoruz. Yaptıklarımızı Çorlu halkına göstermek tanıtmak istiyoruz, sergimiz Pazar gününe kadar devam edecek, herkesi sergimizi gezmeye davet ediyoruz” dedi.  
Kullanılmayacak, Atıl Durumdaki Ürünlere Hayat Veriyoruz
Damla Demirdağ ise sergideki ürünleri tanıttı. Demirdağ, “Mutfaklarda kullanılabilecek ahşaptan ev aletleri yaptık, mobilya dönüşümü var, eski mobilyaları yeniledik. Kâğıt rölyef yapıyoruz, yine kağıdı keserek yaptığımız kat sanatı var. Kullanılmayacak atıl durumdaki dikiş kutularını aldık, boyadık, biri dekoratif amaçlı kullanılsın diye birine abajur yaptık çalışır vaziyette” dedi.
Sergiyi Açan Arkadaşlarımızı Kutluyorum 
Serginin açılışını gerçekleştiren Çorlu Belediye Başkanı Kemalettin Avcı, “Bu tür sergilerin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu sergiye büyük emekler harcayarak açan arkadaşlarımızı kutluyorum. Çorlu Kültür Sanat Derneği üyelerimiz bu çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.  
İMDAT ŞAHİN