• “Abd'den Dost Olmayacağı Bilinmelidir”
Çorlu Güncel

“Abd'den Dost Olmayacağı Bilinmelidir”

  • 11 Ekim 2019
  • 840 Kez Okundu

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan, ABD Başkanı Trump'un Türkiye'nin Barış Pınarı Operasyonu ile alakalı yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.


Feti Pehlivan açıklamasında, “ABD Başkanı Trump'ın hadsiz ve küstah açıklamaları, Amerikan politikalarının ikiyüzlülüğünü bir kere daha ortaya koymuştur. Askeri politikalarda etkisi olmayan Trump, kendi iç kamuoyunu tatmin etmek için bu tür basit tehditlere başvurmaktadır. Türkiye, bu türden tehditlerle yönlendirilebilecek bir ülke değildir. Güvenliğini tehdit eden her durumda, kararlarını kendisi alabilecek yetkinliğe sahiptir. Biz size rağmen yeni bir dünyayı inşa etme azmi ve gayreti içindeyiz” dedi. 
“Mehmetçiğimize Muvaffakiyetler Dilerim”
Konuşmasını sürdüren Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, “Terbiye edilmemiş bu Amerikan Başkanının tavrından ders çıkarılmalıdır. Artık bunlardan dost olmayacağı, bunlarla güvenli bir bölge oluşturulamayacağı bilinmelidir. Bunların kirli emellerine ortak olunmaktan, kanlı ellerini sıkmaktan vazgeçilmelidir. Ülkemiz kendi güvenliğini sağlayacak kabiliyet ve dirayetledir. Bu vesile ile operasyon bölgesindeki kahraman Mehmetçiğimize muvaffakıyetler dilerim” dedi. 
İMDAT ŞAHİN