• Çbsk Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor
Çorlu Güncel

Çbsk Basketbol Takımı İlk Maçına Çıkıyor

  • 11 Ekim 2019
  • 1095 Kez Okundu

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yükselen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımı, ligdeki ilk maçına çıkıyor.



Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu'na çıkan ve grupta üçüncü olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yükselen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımı, ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi takımını ağırlayacak.

13 Ekim Pazar günü (yarın) saat 17.00’de Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşecek maç basketbol severler için heyecanlı anlara sahne olacak. Potada çekişmeli maçlara sahne olan Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde ÇBSK Basketbol Takımının sezon boyunca rakipleri Ege Üniversitesi GSK, Karşıyaka Belediyespor, TED Ankara Kolejliler, Nazilli Belediye, Kocaeli BŞB Kağıtspor, UPS Spor, Geçit Spor, Başkent Yenişehir, Ankara Kayı Gençlik, Erzurum BŞB Gençlik, Bornova Bossan, Beylikdüzü Basketbol, İzmir BŞB, Murat Paşaoğlu olacak. Sezona iyi hazırlanan ÇBSK Basketbol Takımı, zirveyi zorlamak için potada ter dökecek.

Çorlu Sporcuların Afişleriyle Donatıldı
Lig maçlarının başlaması ile birlikte, Çorlu’yu Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil eden ÇBSK Basketbol Takımı sporcularının afişleri ile donatan Çorlu Belediyesi, Çorlulu sporseverleri maçlarda tribünleri doldurmaya ve sporcularımıza destek olmaya davet ediyor.

“Sporseverleri Şehrimizin Takımını Desteklemeye Davet Ediyoruz”
ÇBSK Basketbol Takımının Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde şehrimizi temsil edeceği için çok heyecanlı olduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Birlikte başaracağız demiştik ve işte başardık. ÇBSK Basketbol Takımımız başarılarıyla bu sezonda da göğsümüzü kabartmaya devam edecek. Bu Pazar günü oynanacak ilk maçta İzmir Büyükşehir Belediyesi takımını ağırlayacağız. Bu maçı kazanacak güçte olduğumuza inanıyorum. Takımımızın evimizde oynayacağı maçta desteğe ihtiyacı var. Tüm Çorluluları takımımızı desteklemek için tribünlere davet ediyorum” dedi.