• Yavuz Uylaş Ankara Yolunda
Çorlu Güncel

Yavuz Uylaş Ankara Yolunda

  • 04 Ekim 2019
  • 1659 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alana yapılacak Millet Bahçesi, Tema Parkı ve diğer projeler için 8-9-10 Ekim tarihlerinde Ankara’ya giderek ilgililerle görüşecek.


Eski Devlet Hastanesi’nin bulunduğu alana yapılacak Millet Bahçesi bilmeceye dönerken Yavuz Uylaş sorunu çözmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla konuyu görüşecek. Aynı zamanda Belediye Konutları’nda bulunan Tema Parkı ve diğer projelerle ilgili de bakanlıklarla görüşecek olan Uylaş’ın Ankara ziyareti 3 gün sürecek. Yavuz Uylaş Ankara ziyaretini AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte gerçekleştirecek. 

Uylaş 3 Gün Ankara Da Kalacak 
Konuyla ilgili gazetemize konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, “Tekirdağ İl Başkanımız Mestan Özcan ile birlikte aldığımız randevular doğrultusunda Çorlu’daki Millet Bahçesi ve diğer projelerimizi takip etmek için 8-9-10 Ekim tarihlerinde Ankara da olacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile görüşeceğiz, İç İşleri Bakanlığı ile görüşeceğiz. Tarım ve Orman Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile görüşeceğiz” dedi. 

Hastanenin Çevresini De Millet Bahçesi Yapma Planımız Var
“Millet Bahçesi’nin dışında Stadyum yapımı, Havuz yapımı ve Okullar Bölgesi’nin alt tarafına yapılacak halı sahalarla ilgili de görüşmelerde bulunacağız” diyen Uylaş; “Millet Bahçesi’yle ilgili gelişmeler yaşanıyor. TOKİ planlama biriminden gelen arkadaşlar nasıl öngörü de bulundular. O doğrultuda anıtlar kuruluna sıkıntılarımızı dile getireceğiz. Eski Askeri Hastane’nin tadilat olabilmesi kaydıyla çevresini Millet Bahçesi yapma planımız var. O şekilde taleplerimizi dile getireceğiz, görüşmelerimizi o yönde yapacağız. Tema Parkıyla ilgili de görüşeceğiz, bakanımız orasının da Milet Bahçesi olmasını istemişti. Orayla ilgili de görüşmeler yapacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN