• Başkan Yüksel Trakya Balkan Buluşmasına Katıldı
Ergene

Başkan Yüksel Trakya Balkan Buluşmasına Katıldı

  • 30 Eylül 2019
  • 1510 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediyesinin düzenlemiş olduğu Trakya Balkan Buluşması toplantısına katıldı.




Çorlu Belediyesi Hilton Otelde Trakya Balkan Buluşması toplantısı düzenledi. Toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı. Başkan Yüksel, “Bulgaristan’da ki baskılar sonucunda Trakya topraklarına gelen göçmen vatandaşlarımız, sevginin, barışın, hoş görünün, demokrasinin ve mutluluğun adresi olan Ergene’de kendilerine yeni bir dünya kurdular. Birlikte çalışarak, birlikte üreterek göçmen vatandaşlarımız ile Ergene’de çok güzel çalışmaların altına imza attık. Onların Ergene’ye kattığı değer asla görmezden gelinemez” dedi.

Trakya Başkan Buluşması toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Parti sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve çok sayıda davetli katıldı.