• Çorlu'ya Yakışmayan Engelli Yolu
  • Çorlu'ya Yakışmayan Engelli Yolu
  • Çorlu'ya Yakışmayan Engelli Yolu
Çorlu Güncel

Çorlu'ya Yakışmayan Engelli Yolu

  • 20 Eylül 2019
  • 1131 Kez Okundu

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nin de bulunduğu Belediye Açık Otoparkı’na çıkan engelli yolu Çorlu’ya yakışmıyor.


Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesinin dernek merkezinin de bulunduğu yere gitmek için tek yer olan engelli yolunun zemini dağılmış durumda. Vatandaşlar engelli yolunun tekrar beton atılarak düzleştirilmesini istedi. Engelli vatandaşların tekerlekli sandalyeyle çıkması için yapılan engelli yolunun halini gören vatandaşlar tepki göstererek, “bu engelli yolu Çorlumuza yakışmıyor” dedi. 
BETON DAĞILMIŞ DURUMDA 
Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nin dernek merkezine çıkan engelli yolunun beton zemini dağılmış durumda. Tekerlekli sandalyeyle dernek merkezine gitmek isteyen engelli vatandaşlar için zeminin engel çıkaracağını ifade eden vatandaşlar zeminin tekrar düzleştirilmesini istedi.  Vatandaşlar, “Burası engelli yolu, engelli yolunun zeminin düzgün olması gerekiyor ki engelli vatandaşlar kolaylıkla çıkabilsinler. Buradaki beton zemin dağılmış durumda, engebeli yerler engelli vatandaşlara engel çıkartır. Buranın bir an önce yapılmasını istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN