• Sakal-I Şerif-I Vatandaşlarla Buluşturdu
  • Sakal-I Şerif-I Vatandaşlarla Buluşturdu
  • Sakal-I Şerif-I Vatandaşlarla Buluşturdu
Çorlu Güncel

Sakal-I Şerif-I Vatandaşlarla Buluşturdu

  • 20 Eylül 2019
  • 1190 Kez Okundu

TÜMKASDER Yönetimi Peygamber Efendimizin Sakalı Şerif’ini vatandaşlarla buluştururken aynı zamanda Aşure Ayı olması münasebetiyle dernek merkezinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.


Düzenlenen etkinliğe Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, Çorlu Ergene Unlu Mamuller ve Fırıncılar Dernek Başkanı Haşim Yiğit, çok sayıda davetli ve dernek üyeleri programa katıldı. 
AŞURE İKRAMINDA BULUNDUK
Etkinlikle ilgili gazetemize konuşan TÜMKASDER Başkanı Ali Topcu etkinlikle ilgili bilgi verdi. Topcu, “Etkinliğimizin amacı Peygamber Efendimizin hatırasını yerine getirmek, onun mukaddes olan Sakal-ı Şerifinin onun sevgisiyle yanan insanları bir araya getirmek, aynı zamanda Aşure Ayı olması sebebiyle dernek merkezimin de aşure programı yaptık. Aşure programımızla taçlandırmak istedik. 19 Eylül Gaziler Günü olması nedeniyle de üç programı bir araya getirdik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimiz ve şehitlerimiz için dualar okundu. Kuran-ı Kerim okundu” dedi. 
ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK 
Programa çok sayıda ismin katıldığını ifade eden Ali Topcu; “Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Bu sene benim başkanlık dönemimde böyle bir program ilk defa yapıldı. Daha önce de yine birkaç kez yapılmıştı. Bu etkinliğimiz önümüzdeki senelerde de devam edecek. Bu tür etkinliklerle Çorlu halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere derneğimizin bir de kültür evi var, kültür evimizde de dedelerimizin ninelerimizin kullandığı eşyaları aletleri de halkımızla buluşturduk” dedi. 
İMDAT ŞAHİN