• Dünya Şampiyonu, Başkan Sarıkurt'u Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

Dünya Şampiyonu, Başkan Sarıkurt'u Ziyaret Etti

  • 19 Eylül 2019
  • 827 Kez Okundu

Muaythai Dünya Kupası'nda altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu olan Çorlulu sporcu Enis Yunusoğlu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti.




Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) ve Yokuş Fight Club Muaythai sporcusu Enis Yunusoğlu, 27 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında Güney Kore'nin Chungju kentinde düzenlenen Dünya Dövüş Sanatları Oyunları'nda Türkiye'yi temsil ederek altın madalya kazandı. ÇBSK Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eligül, ÇBSK ve Muaythai Milli Takım Antrenörü Ahmet Yokuş ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret eden Enis Yunusoğlu, altın madalyayı Türkiye'ye ve Çorlu'ya getirmekten dolay çok mutlu olduğunu belirterek daha büyük başarılar için çalışmaya devam ettiğini söyledi. 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, altın madalya kazanarak şanlı bayrağımızı gönderde dalgalandıran Enis Yunusoğlu'nu tebrik ederek, "Uluslararası alanda büyük bir başarı eden ve gururumuz olan Enis kardeşimiz bizi çok duygulandırdı. Geçtiğimiz günlerde Çorlu'da düzenlenen Muay Thai turnuvası ile adını ülke ve dünya genelinde duyuran Çorlu'muzun adı Enis'i bu başarısıyla birlikte perçinlendi. Daha önceki ziyarette sevgili kardeşimizin dünya şampiyonu olacağına olan inancımı ifade etmiştim. Bunun gerçekleşmiş olmasından dolayı mutlu ve gururluyum. Başarının tesadüf olmadığı Enis'in elde ettiği başarı ile bir kez daha sabitlenmiştir. Bu başarıda pay sahibi olan değerli antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyor ve bir kez bize yaşattığı gurur ve mutluluk için Enis kardeşimize teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.