• Başkan Yüksel Pikniğe Katıldı
  • Başkan Yüksel Pikniğe Katıldı
Ergene

Başkan Yüksel Pikniğe Katıldı

  • 18 Eylül 2019
  • 1528 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ulaş Çamlık bölgesinde düzenlenen Ergene Samsunlular Derneği Birlik ve Dayanışma Pikniğine katıldı.




Hafta içi olduğu gibi hafta sonlarında da mesai gözetmeksizin vatandaşlar ile bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ulaş Çamlık bölgesinde Ergene Samsunlular Derneği Birlik ve Dayanışma Pikniğine katılım sağladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de bulunan derneklere her zaman destek olduklarını belirterek, “İlçemizde önemli bir yer tutan derneklerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ergene’de Derneklerimiz ile birlikte güzel çalışmaların altına imza atıyoruz. Derneklerimiz ile birlikte Ergenemizde Türkiye’nin en büyük mozaiğini oluşturuyoruz. Dernekler kültürlerin, örf ve adetlerin sürdürebilmesinde büyük rol üstlenir. Ergene Belediyesi olarak bizler Ergenemizde bulunan derneklerimize gereken değeri ve önemi gösteriyoruz” dedi.

Ergene Samsunlular Derneği Birlik ve Dayanışma Pikniğine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Cebeci, Yüksel Baydarlı, Ergene’de ki siyasi parti temsilcileri, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, Servet Yıldız, Abdullah Yaman, Çetin Bulun ve Ali Cengiz Yürük’te katıldı.