• Yeni Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu
  • Yeni Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Tekirdağ

Yeni Hizmet Binası İnşaatında İncelemelerde Bulundu

  • 09 Eylül 2019
  • 2014 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.




Başkan Kadir Albayrak, 11 kattan oluşan ve 6 katı tamamlanan Yeni Hizmet Binası inşaatını yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. İnceleme sırasında Başkan Kadir Albayrak'a TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Emin Pehlivan ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez ile Etüt ve Projeler Dairesi Başkan Vekili Sinan Türkoğlu da eşlik etti.

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla yeni hizmet binasının yapımına başladıklarını belirterek, "Yeni Hizmet Binamızın inşaat çalışmaları, 2019 yılının Mayıs ayında yapılan ihale ile yeniden başladı. 11 kattan oluşacak olan binamızın birçok katının inşaatı tamamlandı. Ayrıca, meydan altı otoparkının temel betonları dökülerek, temel altı direnç sistemleri ile bodrum katlarının su ve ısı izolasyon kapmaları tamamlandı. Yeni Hizmet Binamızın şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

67 bin 210 metrekare alana inşa edilen ve 12 bin 420 metrekare oturum alanı bulunan hizmet binası, 2 bodrum kat, zemin kat, 2 baza kat ve 6 ofis katından oluşuyor. Bina içerisinde ise; Büyükşehir Belediyesi hizmet birimleri ve çalışma ofisleri, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonu, meclis salonu, encümen salonu, kreş ve otopark bulunuyor.  17 bin 841 metrekare oturum alanına sahip olan meydan altı otoparkı ise; 943 adet araç kapasitesine sahip olup yer altında 2 kattan oluşuyor. Bina içerisinde 3 adet yemek salonu, 3 adet kafe, basın kulübü, bankamatik alanı ve otopark yönetim hizmet birimleri yer alıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ana bina ve meydan altı otoparkının yanı sıra çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir meydana da sahip olacak. 13 bin 462 metrekare inşaat alanında oluşan meydanda seyir terası, etkinlik meydanı, yansıma havuzları, kent koridoru, anıt alanı ve peyzaj alanı bulunuyor. HABER MERKEZİ