• “Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”
  • “Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”
  • “Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”
  • “Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”
  • “Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”
  • “Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”
Çorlu Güncel

“Cafer Sarılı'yı Çok Sevdik”

  • 05 Eylül 2019
  • 3376 Kez Okundu

Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer, her ayın ilk pazartesi günü muhtarlarla bir araya gelen, daha önceki kaymakamların yapmadığını yapan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı çok sevdiklerini ifade etti.


Çorlu Kaymakamlığı görevine başladıktan sonra her ay muhtarlarla bir araya gelen Cafer Sarılı, muhtarlardan hem mahalle sorunlarını dinliyor, hem de görüş alışverişinde bulunuyor. Geçtiğimiz gün Şahbaz Mahallesi’nde muhtarlarla bir araya gelen Cafer Sarılı’yı muhtarlar olarak çok sevdiklerini söyleyen Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer, “Çorlu Kaymakamımız Cafer Sarılı görevini severek yapan birisi” dedi. 
HER AY DÜZENLİ TOPLANTILAR YAPIYORUZ 
“Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı göreve başladığı günden beri her ay düzenli muhtarlarla toplantı düzenliyor” diyen Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Şeyh Sinan Mahalle Muhtarı Salim Sarıer şöyle konuştu: “Son birkaç ay düzenli toplanamadık, bayramlar araya girdi, sayın kaymakamımızın izni araya girdi ama geçtiğimiz gün yine Şahbaz Mahallesi’nde bir araya geldik. Her ayın ilk pazartesi günü bir araya geliyoruz. Sadece kaymakamımız toplantıda olmuyor, yazı işleri müdürümüz orada, emniyet müdürümüz, jandarma komutanımız, Çorlu Cumhuriyet Başsavcımız ve muhtarların talep ettiği bürokratlarda toplantıda hazır bulunuyor. Örneğin Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü,   PTT Müdürü de bazen toplantılarda hazır bulunuyor” dedi. 
TOPLANTILARDA MAHALLELERİMİZİN SORUNLARINI KONUŞUYORUZ  
Her ay Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ile yapılan toplantılarda mahallelerin sorunlarını konuştuklarını ifade eden Sarıer, konuşmasını sürdürdü: “Bu toplantılarda mahallemizin ve şehrimizin sorunlarımızı konuşuyoruz, her ay farklı bir yerde bir araya geliyoruz. Kaymakamımız her ay aynı yerde buluşmayalım farklı yerlerde buluşalım diye söyledi. Her ay farklı bir yerde bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz gün Şahbaz Mahallesi’nde belediyenin yaptırdığı düğün salonunda bir araya geldik. Yine sorunlarımızı orada konuştuk” dedi. 
TOPLANTILARDA BÜTÜN MUHTARLARIMIZ HAZIR BULUNUYOR 
Her ayın ilk pazartesi günü yapılan toplantılara hemen hemen bütün muhtarların katıldığını ifade eden Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer, toplantıya katılamayan olursa mutlaka mazeret bildiriyor” dedi. Sarıer, “Çorlumuzun en büyük mülki amiri bizleri topluyor, bütün muhtarlarımız hemen hemen hepsi o toplantıya katılıyor. Katılmayanlarda mazeret bildiriyor. Geçen günkü toplantıya birkaç muhtarımız işlerinden dolayı katılamamıştı. 23 tane muhtarımız toplantıya katıldı” dedi. 
GÖREVİNİ ÇOK SEVEN BİR KAYMAKAMIMIZ VAR  
Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı sevdiklerini ifade eden Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer şöyle konuştu: “Daha önceki kaymakamlarımızın muhtarlarla her ay toplantı yapmıyordu. Cafer Sarılı kaymakamımız başlattı. Cafer Sarılı kaymakamımız daha önce görev yaptığı yerlerde de muhtarlarla toplantılar yapıyormuş. Bize teklif etti, biz çok olumlu karşıladık ve şu anda her ay bir araya geliyoruz. Biz diğer kaymakamlarımızı da çok sevdik, ama Cafer Sarılı Kaymakamımızı biraz daha fazla sevdik. Bize çok samimi davranıyor. Muhtarlarla muhtar, bürokratla bürokrat olabiliyor. Görevini çok seven bir kaymakamımız var bundan dolayı da çok mutluyuz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN