• Sürekli Aynı Şeyi Yapıyor
  • Sürekli Aynı Şeyi Yapıyor
Çorlu Güncel

Sürekli Aynı Şeyi Yapıyor

  • 03 Eylül 2019
  • 1984 Kez Okundu

Çorlu’da Belediyenin arkasında çöpten yemek yiyor görüntüsü oluşturmaya çalışan kadına vatandaşlar tepki gösterdi.

Vatandaşlar, çarşı merkezinde çöp kutularının yanına oturarak yemek yiyen kadına yetkililerin müdahale etmesini istedi. Her gün bir başka çöp kutusunun yanında oturup yemek yiyen kadını gören vatandaşlar yetkililerin harekete geçmesini istedi. Çöp kutusundan çöp poşetleri çıkartarak kenarına oturup yemek yiyen ve kendini acındırmaya çalışan bu kadının tedavi altına alınmasını isteyen vatandaşlar yetkililere seslendi.

ÇÖP KUTUSUNDAN ÇÖP POŞETLERİ ÇIKARDI

Belediye durağındaki çöp kutularından çöp poşetlerini çıkartarak yanına oturan kadın, orada yemek yemeye başladı. Durumu gören vatandaşlar, kadının sürekli aynı şeyi yaptığını ve kendini acındırarak dilendiğini ifade etti. Vatandaşlar, “Bu kadını sürekli görüyoruz, çöp kutularından çöp çıkartarak yanına oturup yemek yemeye çalışıyor” dediler. Bu gibi hareketleri kendisini acındırmak için yaptığını belirten vatandaşlar duruma çözüm bulunmasını istedi.

ÇÖPLERİ DIŞARI ÇIKARIP BIRAKIYOR

Kendisine çöpten yemek yiyor görüntüsü oluşturmaya çalışan kadının çöpten çıkardığı poşetleri öylece bıraktığını söyleyen esnaflar şöyle konuştu: “Bu kadın sürekli aynı şeyi yapıyor. Kendisine çöpten yemek yiyor görüntüsü yaratarak acındırmaya çalışıyor. Çöpten çıkardığı poşetleri öylece bırakıp gidiyor. Etraf pis kokuyor. Yetkililerin bu işe çözüm bulsun, bu görüntüleri artık görmek istemiyoruz” dedi.

İMDAT ŞAHİN