• Ergeneli Muhtarlar, Kaymakama Veda Yemeği Düzenledi
  • Ergeneli Muhtarlar, Kaymakama Veda Yemeği Düzenledi
Çorlu Güncel

Ergeneli Muhtarlar, Kaymakama Veda Yemeği Düzenledi

  • 23 Ağustos 2019
  • 1160 Kez Okundu

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcısı olarak atanan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak onuruna, Ergene Muhtarlar Derneği veda yemeği düzenledi.

2014 yılında kurulan Ergene İlçesinde 5,5 yıldan beri başarılı hizmetler gerçekleştiren Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcısı olarak atanmıştı. İlçede son günlerini geçiren Kaymakam Kızıltoprak için Ergene Muhtarlar Derneği veda yemeği düzenledi. 
HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK
Muhtarların eşleri ile katıldığı yemeğe Kaymakam Kızıltoprak da eşi İlke Kızıltoprak ile davete katıldı. Yemek sonunda teşekkür konuşması gerçekleştiren Kızıltoprak, “Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Sizlerle beraber el ele vererek devletimizin bize verdiği yetki çerçevesinde adil görev yapmaya çalıştık. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Ergene ve Ergeneliler için eğitim, kültürel ve sosyal alandaki eksiklikleri giderme noktasında çalışmalar yapma gayreti içinde olduk. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum” dedi.
İMDAT ŞAHİN