• Marmaraereğlisi Yaz Şenlikleri'nde Cengiz Kurtoğlu Coşkusu
  • Marmaraereğlisi Yaz Şenlikleri'nde Cengiz Kurtoğlu Coşkusu
  • Marmaraereğlisi Yaz Şenlikleri'nde Cengiz Kurtoğlu Coşkusu
Çorlu Güncel

Marmaraereğlisi Yaz Şenlikleri'nde Cengiz Kurtoğlu Coşkusu

  • 23 Ağustos 2019
  • 1165 Kez Okundu

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Şenlikleri büyük ilgi gördü.



İki gün süren şenliklerin son gecesi Marmaraereğlisi Belediye Hizmet Binası konser alanında gerçekleşti. Cengiz Kurtoğlu ve Sevtuğ, Marmaraereğli’liler için unutulmaz bir gece yaşattı.

Popüler Sanatçı Sevtuğ Geceye Renk Kattı

Popüler Müziğin sevilen isimlerinden Sevtuğ; sevilen şarkılarını Marmaraereğlisi halkı için seslendirdi. Sevtuğ, vatandaşlara coşkulu bir konser yaşattı.

Gecede Cengiz Kurtoğlu’yla Nostalji

Son olarak ise ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne aldı. Ünlü şarkıcıyı dinlemek üzere binlerce kişi konser alanına akın etti. Marmaraereğlisi halkıyla buluşan Cengiz Kurtoğlu eski ve yeni şarkılarını bu kez Marmaraereğli’li sevenleriyle birlikte, hep bir ağızdan seslendirdi.

“Amacımız Marmaraereğli’mizi Trakya’nın Vitrin Kenti Haline Getirmek”

Halkın büyük ilgi gösterdiği Yaz Şenlikleri’nde konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Hikmet Ata “Sevgili Marmaraereğlili hemşehrilerim; barışı, kardeşliği, birlikte yaşama kültürünü ve güzellikleri paylaştığımız Yaz Şenliğimize hoş geldiniz. Dün gece Yeniçiftlik Mahalle’mizde şenliğimizin açılışını siz değerli halkımızla beraber gerçekleştirdik. Bu akşam da kıymetli sanatçılarımız Cengiz Kurtoğlu ve Sevtuğ ile sizleri buluşturuyoruz. Amacımız Marmaraereğli’mizi kültür-sanatta Trakya’nın vitrin kenti haline getirmek. Bu doğrultuda çok daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Yüreğinizdeki sevincin, coşkunun heyecanın; yaşamınızdan hiç eksilmemesi dileğiyle. Hepinizi selamlıyor ve iyi eğlenceler diliyorum” dedi

Cengiz Kurtoğlu konserinin tamamlanmasının ardından, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA; sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti.