• Olay Yerinde İnceleme Yaptı
  • Olay Yerinde İnceleme Yaptı
  • Olay Yerinde İnceleme Yaptı
Çorlu Güncel

Olay Yerinde İnceleme Yaptı

  • 22 Ağustos 2019
  • 1034 Kez Okundu

Çorlu Karatepe Katı Atık Bertaraf Tesisinde nedeni henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli de olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Çorlu’da meydana gelen yangına 16’sı itfaiye aracı, 9’u ise tanker olmak üzere toplam 25 araçla olaya müdahale etti. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesindeki İtfaiye ekipleri olaya tam zamanında müdahale ederek, herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın önüne geçti.
SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Olayla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkan Vekili Cengiz Çelik, yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Yangın, kapalı alanda sebebi belirlenemeyen bir nedenle başladı.  Toplam 25 aracımızla olaya müdahale ettik. Şuan soğutma çalışmaları sürüyor.” dedi. 
TÜM VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN 
Diğer yandan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli de  olay yerine giderek incelemelerde bulundu ve  yetkililerden konu ile ilgili bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Münür Karaevli, “ Tüm Çorlulu vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Büyük bir tehlikenin kıyısından döndük. Olaya zamanında müdahale ederek istenmeyen acıların yaşanmasının önüne geçen Büyükşehir Belediyemiz İtfaiye ekiplerini de kutluyorum.” dedi. ZAFER KURT