• Çorlu Belediyesi 2020-2024 Stratejisini Hazırlıyor
  • Çorlu Belediyesi 2020-2024 Stratejisini Hazırlıyor
Çorlu Güncel

Çorlu Belediyesi 2020-2024 Stratejisini Hazırlıyor

  • 21 Ağustos 2019
  • 1189 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi kendi internet sitesinden 2020-2024 stratejik plan hizmet memnuniyeti değerlendirme anketi düzenledi. Anketin yanında, Cuma günü (yarın) STK’larla da bir araya gelerek şehirle ilgili görüş alacak.


28 Ağustosta bitecek ankette sorular 20 ana başlık altında toplandı. Anketin üst kısmında anketin amacını da belirten Çorlu Belediyesi amacını şöyle açıkladı, Anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye açık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir” denildi. 
Çorlu Belediyesi’ yaptığı ankette, yol çalışmalarından, kafeteryalara kadar birçok konu da vatandaşların memnuniyetlerini sordu. Park alanlarının yeterli olup olmadığı, hizmetlerde eşitlik ilkesine uygun davranılıp davranılmadığına kadar birçok konuda vatandaşın görüşü alınıyor. 5 dakika sürmeyen ankete şu ana kadar binlerce vatandaş katılım gösterdi. 22 Temmuz tarihinde başlayan anket çalışması 28 Ağustos’ta son bulacak. Son bulduktan sonra anket değerlendirmeleri yapılacak. 
CUMA GÜNÜ DİVAN OTELDE STK’LARIN GÖRÜŞLERİ ALINACAK 
2020-2024 Stratejik planların belirlenmesinde Çorlu Belediyesi anket çalışmasının yanında Cuma Günü sivil toplum kuruluşlarını da bir araya getirip onların görüşlerini alacak. Divan Oteli’nde yapılacak strateji toplantısı saat 14:30’da başlayıp 17:00’a kadar sürecek. Bu toplantıda şehirle ilgili konular ana başlıklar halinde konuşulup öneriler alınacak. Çalıştay şeklinde yapılacak toplantıda tüm dernekler, odalar, sivil toplum kuruluşları toplantıya davet edildi. 
İMDAT ŞAHİN