• Antrenmana Katıldı Oyunculara Başarılar Diledi
Spor

Antrenmana Katıldı Oyunculara Başarılar Diledi

  • 31 Temmuz 2019
  • 15264 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ’ımızı gelecek sezon TFF 2.Liginde temsil edecek olan Ergene Velimeşesporun antrenmanına katılarak yeni sezon öncesi oyunculara başarılar diledi.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor yeni sezona günde çift idmanla hazırlanıyor. Akşam yapılan idmanı ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Velimeşespor teknik heyeti ve oyuncuları ile bir araya geldi. Teknik ekibe ve oyunculara yeni sezon öncesi başarı dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda sizlerden şampiyonluk istiyoruz, Tekirdağ’ımızı, Ergenemizi başarıyla 2.Ligde temsil edeceğinize yürekten inanıyorum, sizler Tekirdağ bölgemizin gururusunuz” dedi.

İLK RAKİBİ SAKARYA SPOR

Bu güzel düşüncelerinden dolayı Ergene Velimeşespor teknik heyet ve oyuncuları Rasim Yüksel’e teşekkür etti. Bunun yanı sıra ayrıca önce ki gün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşen TFF 2.Lig fikstür çekiminde Ergene Velimeşesporun lig takvimi belirlendi. Fikstüre göre Ergene Velimeşespor ilk maçını deplasmanda Sakarya Spor’a karşı oynayacak. Daha sonra sırasıyla, Utaş Uşakspor A.Ş, Ankara Demirspor (D), Sivas Belediyespor, Etimesgut Belediyespor (D), Van Büyükşehir Belediyespor, Eyüp Spor (D), Kastamonu Spor 1966, Bayburt Özel İdare Spor (D), Birevim Elazığspor, Tuzlaspor A.Ş (D), Kırşehir Belediyespor, Bandırmaspor Baltok (D), Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş, Kardemir Karabükspor (D), Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Kahramanmaraşspor (D) ile oynayacak.