• Bu Ne Kendini Bilmezlik
Çorlu Güncel

Bu Ne Kendini Bilmezlik

  • 18 Temmuz 2019
  • 950 Kez Okundu

Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi’nde kendini bilmez bir sürücü kaldırımın ortasına aracını bırakmış olması nedeniyle vatandaş zor anlar yaşadı.

Çorlu’da görmeye alıştığımız manzaralardan birisi de kaldırıma park eden araçlar oldu. Tüm yetkililerin görmezden geldiği kaldırıma araç parkı gün geçtikçe artarak devam ediyor. Vatandaşlar; “Olan bize oluyor, yetkililer sürekli halkın içinde olsa sıkıntımızı anlar ve çözerlerdi” dedi.

OLAN VATANDAŞA OLUYOR

Kaldırıma park edilen araçlar nedeniyle en büyük sıkıntıyı kendilerinin çektiğini belirten vatandaşlar; “En büyük sıkıntıyı biz çekiyoruz, kendini bilmez sürücüler kaldırama aracını çıkarıp park edip gidiyor. Bizler kaldırımdan geçemiyoruz ve bu araçlara karşı yetkililerden hiçbir adım yok. Bu şekilde arabasını park edenlerin araca cezai işlem yapılarak çekiciler ile çekilmesi gerekiyor” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLAR NE YAPSIN?

Vatandaşlar; “Park eden araç nedeniyle kaldırım kapanmış durumda. Engelli vatandaşlar bu şekilde olursa kaldırımdan nasıl geçecekler, bizler yine yola inip yoldan yürüyoruz ama engelli vatandaşlar ne yapsınlar. Onlar araç sürücüsü arabasını çekene kadar beklemek zorunda kalacak. Yetkililerin mutlaka yaptırımı olmalı ve araç çekicisiyle bu tür araçları çekmeli ve cezai işlem yapılmalı. Bu durumun bir caydırıcılığı olması lazım ” dedi.

İmdat Şahin