• Ergene Velimeşespor Umre Ziyaretini Tamamladı
  • Ergene Velimeşespor Umre Ziyaretini Tamamladı
  • Ergene Velimeşespor Umre Ziyaretini Tamamladı
Ergene

Ergene Velimeşespor Umre Ziyaretini Tamamladı

  • 25 Haziran 2019
  • 2120 Kez Okundu

Tekirdağ’ın ve Ergenemizin gururu Ergene Velimeşespor Şampiyonluk primi olan Umre ziyaretlerini tamamlayıp Ergeneye dönüş yaptı. Dualarla futbolcuları Umreye yollayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel dönüşte de tesiste futbolcuları karşıladı.

TFF. 3.Lig 1.grupta çok başarılı bir sezon geçirerek lig sonunda bir üst lige çıkmak adına play off’lara kalan Ergene Velimeşespor play off müsabakalarında şampiyon olarak 2.Lige yükseldi. Şampiyonluk primi olarak futbolculara Umre sözü veren kulüp başkanı bu sözünü yerine getirdi ve geçtiğimiz hafta futbolcular ve teknik heyetle birlikte Umreye gitti. Umre ziyaretlerinde dini vazifelerini, görevlerini yerine getiren Ergene Velimeşespor futbolcuları ve teknik heyet önceki akşam Ergene’ye geri döndü. Dualarla futbolcuları Umreye yollayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel dönüşte de tesiste futbolcuları karşılayarak, “Umre ziyaretinizi, orada etmiş olduğunuz duaları Yüce Allahım dergahında kabul eylesin” dedi.


Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Mukaddes topraklarda dini vazifelerini yerine getiren futbolcularımız Ergenemize geri döndüler. Her biri ihrama girerek Kâbe’yi tavaf etmenin hayalini kurmuştu. O hayal umre ziyareti ile gerçekleşti. Oyuncularımızın her biri iki farklı duyguyu bir arada yaşadı. Bir yanda kutsal topraklardan ayrılmanın hüznü bir tarafta aileye kavuşmanın mutluluğu” dedi.