• Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
  • Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
  • Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
  • Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
  • Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
  • Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
  • Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor
Çorlu Güncel

Göz Dolduran Bahçeli Konak Açılıyor

  • 20 Haziran 2019
  • 2366 Kez Okundu

Çorlu’da İstanbul yolu üzerinde Oto Center arkasında bulunan Bahçeli Konak 22 Haziran Cumartesi günü muhteşem bir organizasyonla kapılarını açacak.

Bahçeli Konak Restoran’ın sahibi Gürcan Günbayıldı yeni açılacak olan restoranla ilgili gazetemize bilgi verdi. Günbayıldı; “Bahçeli Konak 22 Haziran Cumartesi günü açılacak. Açılışa Çorlumuzun tüm protokol üyeleri davet edildi. Protokolün yanında tüm vatandaşlarımızı da davet ediyoruz. Cumartesi günü yapılacak açılışa Sibel Mirkelam’da şarkılarıyla eşlik edecek” dedi. 

İLK İŞLETMEMİZİ 2002 YILINDA AÇTIK

Çorlu’da ilk işyerini 2002 yılında kurduğunu ifade eden Bahçeli Konak Restoran’ın sahibi Gürcan Günbayıldı şöyle konuştu: “2002 yılında Çorlu’da ticarete atıldım, 2 arkadaş ortak köfteciliğe başladık. 2012 yılana kadar ortak yaptık. 2012 yılında ayrıldık ben kendi adıma Uzunköprü Restoran’ı kurdum. 2012’den 2019 yılına kadar Uzunköprü Restoran olarak çalıştım” dedi.  

BAHÇEMİZ VE KAPALI ALANIMIZ MEVCUT

2019 yılında ikinci işletmesini açmak için girişimde bulunduğunu ifade eden Bahçeli Konak Restoran’ın sahibi Gürcan Günbayıldı, “2019 yılında da Bahçeli Konak adıyla ikinci işyerimi açmaya karar verdim ve faaliyette geçirdim. Bahçemiz 250 kişi alıyor, kapalı alanımız da 150 kişiliktir. Biz köfte de iddialıyız. Biz Uzunköprülü olduğumuz için Uzunköprü Köftesini Çorlu’da tanıttık. Etimizde çok iyidir, eti Çorlu’nun civar köylerindeki çiftliklerden tedarik ediyoruz. Yerli hayvan kullanıyoruz” dedi.

CUMARTESİ SAAT 16.00’DA AÇILIŞIMIZ VAR

Bahçeli Konak Restoran’ın Cumartesi günü saat 16:00 da açılışı olduğunu ifade eden restoran sahibi Gürcan Günbayıldı, açılışa tüm Çorlu halkını davet etti. Günbayıldı, “Cumartesi günü açılışımıza Çorlu’nun protokolünü davet ettik. Protokolün yanında tüm halkımızda açılışımıza bekliyoruz. Cumartesi günü saat 16.00 ile 19.00 arasında açılış organizasyonumuz olacak. Açılışımıza Sibel Mirkelam şarkıcı olarak gelecek. Açılışımızda ikramlarımızda olacak” dedi.

İmdat Şahin