• Belediyeden Emniyete 11 Ekip Aracı
  • Belediyeden Emniyete 11 Ekip Aracı
  • Belediyeden Emniyete 11 Ekip Aracı
  • Belediyeden Emniyete 11 Ekip Aracı
  • Belediyeden Emniyete 11 Ekip Aracı
Çorlu Güncel

Belediyeden Emniyete 11 Ekip Aracı

  • 19 Haziran 2019
  • 1274 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne 11 araç tahsis etti. Tahsis edilen araçlar düzenlenen törenle Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürüğü önünde düzenlenen teslim törenine Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“11 ARAÇ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Düzenlenen teslim töreni öncesi Çorlu Kaymakamı ve protokol üyeleri araçları inceledi. Araç teslim töreninde konuşan Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, “TEDES protokolü kapsamında 11 tane araç ilçemize kazandırıldı. Bu araç sayısının elde edilecek gelire göre 30-35’e kadar çıkarılma ihtimali var. Bu anlamda hem belediye başkanımıza hem de emniyet teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

 

POLİS TEŞKİLATIMIZ DAHA GÜÇLÜ OLACAK

Araç teslim töreninde konuşmasını sürdüren Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, “Polisimizin önleyici görevleri var.  Polisin suç işlenmeden önce ve suç işlendikten sonrada görevleri var ama en önemli görevleri suç işlenmeden önceki görevleridir. Şehirlerde ana arterlerde sokak aralarında polisimiz ne kadar görüntü verirse biz suçun o kadar önüne geçmiş oluruz. Bu anlamda bu araçların ilçemize kazandırılmış olması çok önemli” dedi.

 

“ŞEHİRLERİMİZDE BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ GÜVENLİK”

“Şehirlerimizde birinci önceliğimiz güvenliğimiz” diyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı konuşmada 11 aracın şehre hayırlı olmasını temenni etti. Sarıkurt, “Emniyet teşkilatımızın kuvvetli olması bu şehirde herkes için dikkate alınması gereken en önemli noktalardan bir tanesi. Bu kapsamda bizim emniyet teşkilatımız ile birlikteliğimiz 2012 yılından beri devam ediyor. Bu noktada şehrimizin esenliği ve güvenliği için gayretlerimiz oldu. Yakın dönemde de hem Elektronik Denetleme Sistemi hem kent güvenlik sistemi kapsamı içerisinde belediye meclis üyelerimizinde desteği ile bir aradayız. Emniyet teşkilatımızın ihtiyaçları doğrultusunda 11 aracımızı şehrimize kazandırma fırsatı oldu. Ben hem şehrimize hem Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

KAYMAKAM SARILI DİREKSİYONA GEÇTİ

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen araçlardan birinin direksiyonuna geçen Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, sirenleri çalıştırdı ve megafonda konuştu.  Çorlu için araçların hayırlı olmasını dileyen Sarılı, Polislere seslenerek araçları kazasın belasız kullanmalarını temenni etti.

 

SARIKURT ANAHTAR TESLİM ETTİ

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt temsili olarak araçlardan birinin anahtarını polis memuruna teslim etti. Kaymakam Sarılı, başkan Sarıkurt ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Kurtoğlu’yla birlikte anahtar teslimimde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

İmdat Şahin