• Vatandaşlardan Geri Dönüşüme Destek
Çorlu Güncel

Vatandaşlardan Geri Dönüşüme Destek

  • 19 Haziran 2019
  • 903 Kez Okundu

İnsana, doğaya ve tüm canlılara saygılı bir belediyecilik çerçevesinde vatandaş ve çevre odaklı, çağdaş belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Çorlu Belediyesi, atıkların geri dönüşümü ve geri kazanımı için çalışmalarına devam ediyor.

İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak, geri kazanmak ve yarınlara temiz bir dünya bırakmak amacıyla başlatılan ve “Daha Yeşil, Daha Temiz Bir Dünya İçin Hadi Sen De Sıfır Atık Hareketine Katıl!” çağrısıyla paydaşlarına seslenen “Sıfır Atık Projesi”, Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün geri dönüşüm faaliyetleri ile uzun yıllardır destekleniyor.

 

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün bu anlayış doğrultusunda başlatmış olduğu yeni bir kampanya ile vatandaşlar geri dönüşüme teşvik ediliyor. Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde oluşturulan atık toplama noktasına boş pet şişe ile atık yağ getiren vatandaşlar, atıklarını teslim ettikten sonra hediye bez torbalarını teslim aldılar.

Atakent Kapalı Pazar Yeri’ne ziyarette bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ile Belediye Meclis Üyesi İsmail Akar da atık toplama noktasına gelerek pet şişe ve yağ atıklarını teslim eden vatandaşlara Çorlu Belediyesi logolu bez torbaları hediye ettiler.

 

Vatandaşlar Çorlu Belediyesi yetkililerine çevreye duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederken, belediye ile birlikte el birliğiyle temiz Çorlu için, kentimizin geleceği için başlatılan bu geri dönüşüm kampanyasına destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade ettiler.