• Ergene Velimeşespor Umre'ye Gitti
Ergene

Ergene Velimeşespor Umre'ye Gitti

  • 18 Haziran 2019
  • 2593 Kez Okundu

Tekirdağ bölgesinde bu sene tarih yazan Ergene Velimeşespor futbolcuları şampiyonluk primi olan Umre ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere yola çıktı.

TFF 3.Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve lig sonunda play offlara kalarak buradan da 2.lige yükselen Tekirdağ’ın, Ergene’nin gurur Ergene Velimeşespor oyuncularına şampiyonluk primi olarak Umre ziyareti sözünü veren Kulüp Başkanı Adem Memiş sözünü tutarak oyuncular ve teknik kadroyla birlikte Umreye gitti.

 

Ergene Velimeşe Spor tesislerinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katılımıyla futbolcular ve teknik kadro dualar ile Umreye yolcu edildi. Başkan Yüksel, “Sezon başında takımın şampiyonluğu halinde şampiyonluk primi olarak Ergene Velimeşesporun tüm oyuncularına Umre sözü veren Kulüp Başkamız, teknik kadromuz ve oyuncularımızı Umre’ye yolluyoruz. Vatanına, milletine ve dinine bağlı olan oyuncularımızın Umre’de yapacağı duaları Allah kabul eylesin” dedi.

 

Aileleri ile tesislerde vedalaşan futbolcular Umre ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere otobüse binerek İstanbul’a doğru yola çıktılar.