• Ergene'de Fener Alayı Düzenlendi
Ergene

Ergene'de Fener Alayı Düzenlendi

  • 20 Mayıs 2019
  • 1726 Kez Okundu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Ergene’de akşam düzenlenen fener alayı programı ile taçlandırıldı. Pınarbaşı mahallesinde gerçekleşen fener alayı programına vatandaşlar Belediyenin dağıtmış olduğu Türk bayrakları ve fenerler ile katıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Ergene’de tören ve çeşitli etkinlikler ile kutlanırken Ergene Belediyesi tarafından da Pınarbaşı mahallesinde fener alayı programı düzenlendi. Yüzlerce kişi Pınarbaşı mahallesinde düzenlenen fener alayı etkinliğine katılırken Ergene’de milli mücadelenin yüzüncü yılına ve Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının hatırasına sahip çıkıldı.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugün hepimiz için çok anlamlı bir gün, bugün milli mücadelemizin 100. Yıl dönümü. Bize bu mutluluğu bu gururu yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarını şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

 

Pınarbaşı mahallesinde gerçekleşen fener alayı programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, CHP Ergene İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.