• Başkan Yüksel'den Destek Çağrısı
Ergene

Başkan Yüksel'den Destek Çağrısı

  • 20 Mayıs 2019
  • 1645 Kez Okundu

23 Mayıs Perşembe günü Kocaeli’nde TFF 2.Lige yükselme play off final müsabakası oynayacak olan Ergene Velimeşespor’un bu önemli maçı öncesinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ halkına çağrıda bulundu.

TFF. 3.Ligde bu sene ikinci sezonunu yaşayan ve göstermiş olduğu üstün performansı ile 2.lige yükselmek adına play offlara kalan Ergene Velimeşespor, 23 Mayıs Perşembe günü Kocaeli’nde Nevşehir Belediyespor ile oynayacağı final maçını galibiyet ile tamamladığı takdirde 2.lige yükselecek. Bu önemli maç öncesi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tüm Tekirdağ halkını maça davet etti.

 

Gelin tribünde sevincimize, sahada takımımıza destek olalım diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “TFF 3.Lig 1.grupta çok başarılı bir sezon geçirip ikinci lige yükselme adına play offlara kalan Tekirdağ’ımızın Ergenemizin gururu Ergene Velimeşespor 23 Mayıs Perşembe günü saat 16.00’da Nevşehir Belediyespor takımı ile Kocaeli’nde final maçı oynayacak. Tekirdağ bölgesini profesyonel liglerde temsil eden tek takım olma özelliği taşıyan Ergene Velimeşesporumuz artık bir üst lige çıkmaya çok yakın. Büyük bir başarı ve inançla finale çıkan takımımıza şimdi her zamankinden daha fazla destek olma zamanı. 23 Mayıs Perşembe günü Kocaeli’nde Nevşehir Belediyespor ile oynayacağımız final maçına tüm Tekirdağ halkımızı davet ediyorum” dedi.