• Esenler Mahallesindeki Iftara Yoğun İlgi
Ergene

Esenler Mahallesindeki Iftara Yoğun İlgi

  • 15 Mayıs 2019
  • 1616 Kez Okundu

Ramazan ayında Ergene Belediyesi tarafından kurulan sevgi sofralarının önceki akşam durağı Esenler Mahallesi oldu.

Ergene Belediyesinin organizasyonu ile ilçede ki sanayici ve iş adamlarının katkılarıyla Ramazan ayı boyunca 17 mahallede uygulamaya konan sevgi sofraları önce ki akşam Esenler mahallesinde kuruldu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Esenler Mahallesi sakinleri ile sevgi sofralarında bir araya gelerek orucunu açtı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Esenler mahallesinde kurulan sevgi sofralarında vatandaşlar ile yakından ilgilenerek hoş sohbetlerde bulundu. Ezanın okunması ile Başkan Yüksel Esenler Mahallesi sakinleri ile birlikte aynı sofrada orucunu açtı.

 

Ramazan ayında Ergene’de mahallelerde kurulan olan iftar sofralarında Ramazan ayının sevincini, mutluluğunu, beraberliğini bir arada geçirdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  “Paylaşmak ayı olan Mübarek Ramazan ayında vatandaşımızla aynı sofralarda yemeğimizi paylaşıyoruz. Birlik, beraberlik ayı olan Ramazan ayında halkımızla, vatandaşımızla iç içeyiz” dedi.

 

Düzenlenen iftar programları kapsamında manevi duyguların en derin şekilde yaşandığı Ergene’de vatandaşlar sevgi sofralarına yoğun ilgi gösteriyor.