• Başkan Yüksel Anneleri Gününü Unutmadı
Ergene

Başkan Yüksel Anneleri Gününü Unutmadı

  • 14 Mayıs 2019
  • 1554 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Sağlık mahallesinde kurulan semt pazarında anneler günü münasebetiyle pazarda alış veriş yapan annelere karanfil ve flor hediye ederek anneler gününü kutladı.

Bizlere sevmeyi sevilmeyi hoşgörüyü büyüklere saygıyı ve küçükleri sevmeyi öğreten değerli annelerimizin Anneler Günü'nü kutladığını belirten Başkan Yüksel, “Sağlık mahallemizde kurulan semt pazarında ki annelerimize karanfil ve flor hediye ederek onların anneler gününü kutladık. Unutulmamalıdır ki bu göreve gelmemizde bayanlarımızın büyük önemi vardır. Hizmetlere hizmet etmenin gururu yaşıyorum. Bizlere bu görevi laik gören tüm Ergenelilere teşekkürlerimi sunar, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve şartsız sevginin kaynağı annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

 

Özellikle kadınların büyük beğenisini toplayan etkinliğe Başkan Yüksel’in yanı sıra, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Ayça Albayraktar, Yüksel Baydarlı, Mehmet Cebeci, Ergene CHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Ergene Belediye Meclis Üyeleri, Ergene CHP İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Ergene Cumhuriyet Kadınları Derneği ’de katıldı.