• Haftanın Spor Panoraması
Spor

Haftanın Spor Panoraması

  • 15 Nisan 2019
  • 2090 Kez Okundu

Çorlu'da faaliyet gösteren spor kulüpleri hafta sonu oynanan müsabakalarda rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Bursa deplasmanında  Yeşimspor ile karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçta tüm periyotlarda rakibine 20 - 25, 12 - 21, 12 - 22 ve 22 - 23 üstünlük sağlayan ÇBSK sahadan da 91-66 galip ayrıldı. Öte yandan ÇBSK bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bilecik Belediyespor'u konuk edecek.

 

Tekirdağ Süper Amatör kümede mücadele eden Çorluspor ligden çekildi. Çorluspor'un ligden çekilmesinin ardından bu hafta Çorluspor ile karşılaşacak olan Çorlu Kültürspor müsabakayı hükmen 3-0 kazanmış oldu. Çorlu Kültürspor aldığı 3 puanla ligin son haftasına girilirken şampiyonluğunu garantilemiş oldu. Ligden çekilen Çorluspor ise küme düşerek önümüzdeki sezon Tekirdağ 1. Amatör kümede mücadele edecek.

 

Beyza Adalı Tekirdağ Altyapılar Ligi Küçük Kızlar kategorisinde şampiyon belli oldu. Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda oynanan final maçlarında Yıldırımspor Hayrabolu Haksaspor ve ÇBSK Süleymanpaşa Belediyespor takımlarına aynı skorla 3-0 yenildiler. Yıldırımspor 10 puan ile ligi birinci olarak tamamlarken, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise 9 puanla ligi ikinci olarak tamamladı. Bu sonuçlarla Yıldırımspor Türkiye Altyapılar Şampiyonasına direkt olarak katılırken, ÇBSK Küçük Kız Voleybol Takımımız ise grup maçları oynayacak.