• Vakitçi, Sarıkurt'u Ziyaret Ederek Tebrik Etti
Çorlu Güncel

Vakitçi, Sarıkurt'u Ziyaret Ederek Tebrik Etti

  • 11 Nisan 2019
  • 1094 Kez Okundu

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkan Adayı olan Murat Vakitçi, seçimleri önde bitirerek mazbatasını alan Ahmet Sarıkurt’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Saadet Partisi Çorlu Belediye Başkanı Adayı Murat Vakitçi’ye Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. Ahmet Sarıkurt’u tebrik eden Murat Vakitçi ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

Kimseyle düşman değil rakibiz diyen Murat Vakitçi şöyle konuştu: “Ben öncelikle sizi tebrik ediyorum. Netice itibariyle bu bir yarıştı. Huzurlu bir seçim atmosferi geçirdik.  Herhangi bir sıkıntı yaşanmadan nezaket  içerisinde bir seçimdi. Maksat Çorlumuza hizmet, aynı toprağa basıyor, aynı havayı soluyor, aynı kaderi paylaşıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bu şehirde büyüyor. O bakımdan derdimiz ve geleceğimiz Çorlu olmalı. Biz seçimde de ifade ettiğimiz gibi projemiz projenizdir. Ne zaman ihtiyaç duyulursa detayları takdim ederiz. Kazanan Çorlu olsun. Tekrar tebrik eder, yapacağınız hayırlı hizmetlerinizde muvaffakiyetler dilerim” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt; “İfade ettiğiniz gibi huzurlu bir seçim geçirdik. Ben de sizi tebrik ediyorum. Çok büyük bir özveriyle mücadele ettiniz, seçim bitti. Şimdi Çorlumuza hizmet zamanı. Bu konuda ortak akılla hareket edeceğiz,  Değerli fikir ve katkılarınıza ihtiyacımız olacaktır. Nezaketiniz ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi

 

İmdat Şahin