• Ergene'de Sünnet Şöleni Kayıtları Başlıyor
Ergene

Ergene'de Sünnet Şöleni Kayıtları Başlıyor

  • 08 Nisan 2019
  • 1794 Kez Okundu

Ergene’de bu sene 6’ncısı düzenlenecek olan sünnet şöleni öncesinde kayıtlar 15 Nisan’da başlayacak. Aileler kayıt tarihi başladığında Belediye hizmet noktalarına başvurabilecek.

Ergene Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen Sünnet Şöleni kayıtları başlıyor. Bu sene 6.sı düzenlenecek olan sünnet şöleninde kayıtlar 15 Nisan’da başlayıp 31 Mayıs tarihinde son bulacak. Kayıtların başlamasıyla birlikte aileler kimlik fotokopisi, SGK kurum bilgisi ve adreslerini yazdırarak Ulaş mahallesinde bulunan Belediye Binası, Velimeşe Mahallesindeki Hizmet Binası ve Sağlık Mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Kurs Merkezine kayıt başvurusunda bulunabilecekler.

Ergene Belediyesinin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşunda 1-31 Temmuz tarihleri arasından belirlenen saatlerde, hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceğini açıklayan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Hizmetlerimizin merkezinde insanımız var, ihtiyaçlı insanımıza yardım var. Sünnet Şölenini, bu anlayıştan hareketle gelenekselleştirdiğimiz bir şölen haline geldi. Geçen yıl halkımızın memnuniyetle karşıladığı sünnet şöleninin, bu sene yeniden vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.