• Sanayi Sitesi Belediye Teşekkür Etti
Çorlu Güncel

Sanayi Sitesi Belediye Teşekkür Etti

  • 22 Mart 2019
  • 1085 Kez Okundu

Çorlu Kooperatisi Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çimen, Sanayi Sitesini temizleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na teşekkür etti.

Çorlu Kooperatisi Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çimen gönderdiği teşekkür yazısında şunları söyledi. Çimen, “Yeni Sanayi Sitesi 954 bin metrekare alanı kaplayan bünyesinde 1105 adet işyeri olan, yanında Çıraklık Eğitim merkezi, Cami, PTT Şubesi yönetim binası, güvenlik odası, 2 adet toplantı ve düğün salonu 1 adet tabldot lokantası, akaryakıt istasyonu, açık fuar alanı, parçacı dükkanları, çay ocakları, büfeler ve lokantalardan oluşan büyük bir komplekstir. Ana ve ara yolların uzunluğu yaklaşık olarak 16 kilometredir. Ve 5216 sayıla kanuna göre Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır” dedi.

 

“SİTE ESNAFIMIZ VE HALKIMIZ MEMNUNİYETLE KARŞILADI”

 

Ali Çimen yazısının devamında: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın özellikle mıntıka temizliği ve genel temizlik konusuna ciddi bir şekilde yaklaşarak önce sorunun tespiti ve sonrasında çözümü ile ilgili yapmış olduğu çalışmalar neticesinde sitemiz temizlenmiştir. Bu temizlik esnafımız, site yönetimimiz ve bir takım işleri için sitemize gelen Çorlu halkımız tarafından mennuniyetle karşılanmıştır. Bu vesile ile yukarıda bahsettiğimizi genel ve mıntıka temizliği konusunda özellikle Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Murat Volkan Yavuz, Formen Ersan Özgür, bölge çavuşları Muhammet Çalışkan, Celal Hoto’ya ve tüm çalışan personele göstermiş oldukları hassasiyetten ve çevre odaklı çalışmaların için site esnafımız ve Çorlu halkı adına teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi.