• “Tekirdağlılar Yine 12-0 Yapacaktır”
Çorlu Güncel

“Tekirdağlılar Yine 12-0 Yapacaktır”

  • 21 Mart 2019
  • 1320 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir ve Çorlu Belediye Başkanları aynı zamanda adayları gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er’i makamında ziyaret etti.

Gazetemizi ziyarete eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er kapıda karşıladı. Ziyarette Kadir Albayrak ve Ahmet Sarıkurt’u CHP Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş, meclis üyesi adayları ve partililer yalnız bırakmadı.

 

 

Gazetemizin imtiyaz sahibi Selahattin Er’in makam odasına çıkan Kadir Albayrak, Ahmet Sarıkurt ve beraberindeki heyet bir süre sohbet etti. Selehattin Er yapmış oldukları ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu 31 Mart yerel seçimleri öncelikle Çorlumuza, Tekirdağ’ımıza ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olsun. Sizlere de seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Seçimler hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

“GERGİN BİR SEÇİM ATMOSFERİ YAŞIYORUZ”

 

Yerel seçimler üzerine konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Kadir Albayrak seçimlerde gerginliğe dikkat çekti. Albayrak, “Hiçbir seçimde olmadığı kadar bu seçim gergin geçiyor. Aile dostumuzda olan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan bana yönelik zat kelimesini kullandı. Bu şu ana kadar Tekirdağ’ımızda görmediğimiz bir üslup. Seçimlerin gerginlik içinde geçmesinden dolayı gerçekten çok üzüntülüyüm. Bu tür ifadeleri geçmiş dönemlerde hiç duymadık, şimdi maalesef onların ağzından duyuyoruz” dedi.

 

“YİNE 12-0 OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

 

Konuşmasını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Kadir Albayrak, “geçmiş seçimde olduğu gibi yine Tekirdağ’ın 12-0 olacağını düşünüyorum. Tabi seçimler bitmeden kesin bir şey söylenemez fakat gördüğümüz kadarıyla Tekirdağlı vatandaşların ilgisi bu yönde. Tekirdağ Büyükşehir’in ilk dönemini atlattık, bu dönem daha güzel işleri yapacağız bunu da vatandaşlarımız görecekler. Bizler Büyükşehir’in ilk zor dönemini atlattık, bu dönemde de gerçekten daha önemli ve sosyal işlere yöneleceğimizi Tekirdağlı tüm hemşerilerimiz görecek” dedi.

 

“PROJELER HALKIMIZDAN BÜYÜK BEĞENİ ALIYOR”

 

Gazetemizi ziyarete gelen isimlerden biri olan Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt’ta çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Sarıkurt, “Seçim çalışmaları için vatandaşlarımızla iç içeyiz. Onların sıkıntılarını dertlerini dinliyoruz, çözüm önerilerimizi sıralıyoruz. Projelerimizin yazılı olduğu broşürlerimizi dağıtıyoruz. Projelerimiz arasında, Salih Omurtak Caddesi’nin yayalaştırılması, Çorlu Gölbaşı ve Gençlik Parkı’nı genişleterek Kültür Sanat Parkı yaparak orada panayırlarında düzenleneceği bir alan yaratmak istiyoruz. Orion Kavşağı’nın daha önce bir battı çıktı diye proje yapmıştık ama problemimiz battı çıktı değil araç sayımlarına baktık ondan bu şekilde söylüyorum. Problemimiz çevre yolundan Emlak Konutları’na bağlantının olmamış olmasıdır. Onunda ihalesini yaptı fakat karayolları maalesef sonunu getiremedi. Şimdi bütün şehir olarak doğru projede birleşmek çok önemli. Bununla ilgilide gerekli adımları atacağız ve çevre yolu ile Emlak Konutları’nın bağlantısını sağlayacağız”  dedi.

 

İmdat Şahin