• Şehitlerin İsimleri Sınıf Kapılarına Yazıldı
Çorlu Güncel

Şehitlerin İsimleri Sınıf Kapılarına Yazıldı

  • 21 Mart 2019
  • 1183 Kez Okundu

Çorlu Anadolu Lisesi Şehitler Haftası dolayısıyla okulun sınıf kapılarına Çorlu şehitlerinin isimlerini yazdı.

Şehit ailelerini de okula davet eden Çorlu Lisesi Müdürü Bülent Kaya onlara ikramlarda bulundu. Şehitler haftası nedeniyle Çorlu Anadolu Lisesi Çorludaki şehitlerin isimlerini sınıf kapılarına yazdı. Öğrenciler tarafından geliştirilen fikri şehit ailileride beğendi. Yapılan etkinliğe Çorlu Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ve şube müdürleri de katıldı.

 

“SINIF KAPILARINA ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİNİ YAZDIK”

Gazetemize konuyla ilgili konuşan Çorlu Lisesi Müdürü Bülent Kaya şunları söyledi: Şehitler haftasındayız, şehitler için ne yapabiliriz diye düşündük, bir konser düzenledik, öğretmenlerimizden ve Çorlu’nun esnafından bir koro meydana getirdik ve geliri tamamen şehit ailelerine gidecek bir konser tertipledik, okulumuzda da şehitlerimiz anısını yaşatalım diye öğrencilerimize sunduk. Öğrencilerimizde sınıf kapılarını şehitlerimizin isimleri ve resimleriyle kaplayalım dediler. Öğrencilerimiz bizden daha heyecanlıydı. Okulumuzun 27 sınıf kapısına Çorlu’daki şehitlerimizin isimleri ve resimleri yapıştırıldı. Çorlu dışından da birkaç şehidimizin ismini yazdık” dedi.

 

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZE ŞEHİTLİĞİN ÖNEMİNİ ANLATMAK”

 

Konuşmasını sürdüren Bülent Kaya “Derdimiz şehitlik mertebesini çocuklarımıza anlatmak, şehitlerimizin ölmediğini manevi olarak yaşadıklarını öğrencilerimize anlatmak açısından böyle bir çalışma yaptık. Güzelde oldu sınıfların kapıları eskiden itilerek açılırdı şimdi çok nazik bir şekilde açılıyor. Çocuklarımız şehitlerimize isim ve resimde olsa saygı gösteriyor. Kendilerini de kutluyorum. Şehit ailelerimizde sağ olsunlar bugün bizi yalnız bırakmayarak geldiler kendilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

 

İmdat Şahin