• Erçili, Eski İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Çorlu Güncel

Erçili, Eski İlçe Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

  • 21 Mart 2019
  • 987 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, AK Parti ve MHP eski Çorlu İlçe başkanlarıyla Özcanlar Restoran’da kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin davetlisi olarak kahvaltıya katılan eski ilçe başkanları seçimlerle ilgili görüşlerini bildirdi. Onları dikkatlice dinleyen Serkan Erçili eski ilçe başkanlarının söylediklerini not aldı. Kahvaltı programında Serkan Erçili’ye AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Yıldız Filiz, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Sebahattin Birsöz’de eşlik etti.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Serkan Eçili kahvaltı programında kısa bir konuşma yaptı. Erçili, “Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Sizler çok önemlisiniz biz hep birlikte biriz, beraberiz. Biz bu süreçleri hep birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyoruz. Çorluda güzel bir rüzgar estirdik. Her akşam programlarımıza devam ediyoruz. Partimiz hiç bu kadar kazanmaya yaklaşmamıştı, partimize olumlu yönelişler var.  Bütün parti kademeleri olarak seçime tek yürek olduk kazanmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sizlerinde desteğinden dolayı gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bizim teşkilatımızda her bir bireyin önemi çok büyüktür. Büyük bir aile  olarak disiplin içinde çalışmalarımızı 31 Mart yerel seçimlerine kadar sürdüreceğiz ve bu süreci başarıyla bitireceğiz” dedi.

 

İmdat Şahin