• Bu Yürüyüş, Değişim Yürüyüşü
Çorlu Güncel

Bu Yürüyüş, Değişim Yürüyüşü

  • 20 Mart 2019
  • 1435 Kez Okundu

Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, gece gündüz demeden 31 Mart Yerel Seçimlerinde değişim yaşanması için yürüyor.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’nin bir önceki gün durağı Emlak Konutları’ndaki esnaflardı. Saat 15.00 da başladığı Emlak Konutları esnaf ziyareti saat 18:30’a kadar sürdürdü. Dün sabah itibariyle de Serkan Erçili Atatürk Bulvarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Hiç durmadan yürüyen Serkan Erçili, esnaf ziyaretlerinde “artık değişim zamanı geldi”  dedi.

 

ERÇİLİ’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL İLGİ

 

Emlak Konutları’nda meclis üyesi adayları ve partileriyle birlikte esnafı ziyaret eden Erçili, esnafın tek tek elini sıktı. Esnafla sohbet eden Erçili, esnafın dertlerini dinledi çözüm önerileni sıraladı. Ziyaretler sırasında yolda gördüğü çocukların yanına giden Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili, onlarla sohbet etti. Çocuklara hediyeler dağıtan Erçili’ye çocukların ilgisi de yoğundu.

 

VATANDAŞLAR EMLAK KONUTLARI’DA KAPALI PAZAR İSTEDİ

 

Emlak Konutları’nda yaptığı seçim çalışmalarında Cumhur İttifakı Çorlu Belediye Başkan Adayı Serkan Erçili’ye vatandaşlardan kapalı Pazar yeri isteği geldi. nedeniyle girdiği bir işyerinde vatandaşlar Emlak Konutları’na da kapalı Pazar alanı istediğini ifade etti. Bunun üzerine Serkan Erçili, “Evet bu bölgeye de başka bölgelere de kapalı Pazar yerleri yapacağız. Çorlu Belediyesi Atakent Kapalı Pazar Yeri’ne çok fazla para harcadı o parayla diğer bölgelere de, Perşembe Pazarı’nda olduğu gibi kapalı Pazar yerleri yapılabilirdi. Seçildiğimiz zaman bunları yapacağım” dedi.

 

DÜNYA MUTLULUK GÜNÜNÜ UNUTMADI

 

Serkan Erçili’nin dün sabahki durağı Atatürk Bulvarı oldu, elinde karanfillerle gezen Serkan Erçili, 20 Mart Dünya Mutluluk Günü nedeniyle özellikle bayanlara karanfil verdi. Atatürk Bulvarındaki esnafları da tek tek ziyaret eden Serkan Erçili, seçim broşürlerini dağıttı. Çoğu vatandaşın tanıdığı Erçili, yolda yürümekte zorlandı. Sürekli birileri tarafından durdurulan ve fotoğraf çektirilen Erçili, meclis üyeleri ve partililerle birlikte esnaf ziyaretini sürdürdü.

 

ERÇİLİ’Yİ ÇELEBİ TURİZM ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

 

Atatürk Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret ederken Çelebi Turizme gelen Serkan Erçili’yi birde sürpriz bekliyordu. Çelebi Turizm yetkilileri Serkan Erçili’yi çiçeklerle karşıladı. Kazım Çelebi ve Çelebi Turizm yetkilileri Serkan Erçili’ye çiçeği verdikten sonra bir süre sohbet etti. Serkan Erçili, Çelebi Turizme yaptıkları jestten dolayı teşekkür etti. 31 Mart seçimlerine kadar durmadan çalışacaklarını ve mutlaka değişim olacağını ifade etti.

 

İmdat Şahin