• Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı Çorlu'da Yapıldı
Çorlu Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı Çorlu'da Yapıldı

  • 13 Şubat 2019
  • 1405 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şubat Dönemi Olağan Meclis Toplantısı Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Meclis toplantısı başlamadan önce söz alan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi olarak büyükşehir belediyesi meclis toplantısına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “5 yıldır Tekirdağ’ımız için hep birlikte çalışıyoruz, birlikte mücadele ediyoruz. El birliğiyle güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Hazır söz sırası gelmişken; başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve kıymetli ilçe belediye başkanlarımız olmak üzere tüm büyükşehir belediye meclis üyelerimize çalışmaları ve emekleri için Çorlu halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Şubat ayı meclis toplantımızın verimli geçmesini diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise 59. meclis toplantısının gerçekleştirildiğini ifade ederek ev sahipliği yapan Çorlu Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşen toplantıda 20 gündem maddesinin yanı sıra ek gündem maddeleri ile komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.