• Ergene Velimeşespor 3 Puanı 3 Golle Aldı
Spor

Ergene Velimeşespor 3 Puanı 3 Golle Aldı

  • 12 Şubat 2019
  • 2457 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü lig 1’nci grupta Ergeneyi temsil eden Ergene Velimeşespor ligin 21’nci haftasında Batman deplasmanında Batman Petrol Spor A.Ş takımı ile oynamış olduğu müsabakayı 3-0 kazandı.

Ligde 3 maçtır kazanamayan Ergene Velimeşespor ligin 21’nci haftasında deplasmanda 3 puanı 3 golle aldı. Batman deplasmanında rakibi karşısında ilk yarı etkili bir futbol sergileyen Ergene Velimeşespor ilk yarıda Onat Kutay Kurt’un atmış olduğu 2 gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. 10’ncu dakika ve 40’ncı dakika da topu fileler ile buluşturan Ergene Velimeşespor’un genç forveti Onat Kutay Kurt ilk yarı iyi bir performans sergilerdi.

İkinci yarıda da etkili olan mavi beyazlılar ev sahibi takımı kendi sahasına hapsetti. Başarılı bir pas yüzdesi ile oynayan Ergene Velimeşespor’da maçın skorunu ikinci yarı oyuna dahil olan Baran Işık belirledi. 90+6’ncı dakikada ceza sahasında topla buluşan Baran Işık topu filelere göndererek farkı 3’e çıkardı. Müsabaka da başka gol sesi çıkmadı ve maç Ergene Velimeşespor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Deplasmanda alınan 3 puan ile mavi beyazlılar ligde 8’nci sıradan 6’ncı sıraya yükselerek kötü gidişatın ardından rahat bir nefes aldı.

Ergene Velimeşespor önümüzde ki hafta kendi sahasında Yomra Spor’u konuk edecek.